Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obywatelka PL

Radom i okolice / organizacja pod kątem muzycznym

Polecane posty

Gość obywatelka PL

Hej wam. Znacie dobry zespół z Radomia? Potrzebuję na wesele. Ważne by był wodzirej oraz aby zespół był doświadczony. Pozdrowionka.

Gość z radomia:)
Ja Ci mogę polecić zespół Aviator, grali u mnie na weselu i wszyscy byli zachwyceni. My zresztą też i będziemy polecać każdemu:) http://zespolaviator.pl/

Gość Edrt5
Ja na Twoim miejscu bym wzięła Zespół T.A.K.T są najlepsi, teraz to wiem bo sama ich wzięłam i byłam zachwycona. Bawiliśmy sie bardzo fajnie. Pozdrawiam

Gość kvcfcv
Witam ja bym polecila Ci zespol Erte z Radomia . My bedziemy go miec . Sa super graja fajnie i zabawiaja ludzi .

Gość nadarinkarnia
T.A.K.T to świetny zespół i gwarancja dobrej zabawy. U mnie na weselu sprawili że nawet największy ponurak świetnie się bawił.

Gość gość
Mógłby ktoś powiedzieć więcej na temat zespołu, składu? Niestety nie znalazłem w sieci ich strony www, po czym wnioskuję, że nie posiadają. Udzieli mi ktoś odpowiedzi?

Gość gość
ale jaki zespol?

Gość Koala_83
Bez wątpienia TAKT. Nie przypominam sobie, abym z którąś kapelą bawiła się lepiej. Balanżka ekstraklasa.

Gość gość
Ten TAKT z tego co widzę nie ma strony internetowej. Jak do nich dotrzeć? Numer?

Gość gość
Byłam w czerwcu na weseleu, gdzie grał zespół TAKT. Solistka strasznie kiepska, nie porafili porwać ludzi do zabawy, a oczepiny wyglądały jakby zupełnie się do nich nie przygototwali.

Gość gość
No to mnie zaskoczyłaś. Mnie się bardzo spodobało to jak grali na poprawinach, na dodatek nie brakowało im siły pomimo faktu, że grali do białego rana. Szczerze mówiąc to jeden z lepszych zespołów jakie do tej pory poznałam. A z tym porywaniem ludzi do zabawy... Fakt, że goście bawili się do samego rana mówi sam za siebie. Pomysłowości i energii odmówić im nie można.

Gość gość
Na weselu którym ja byłem grali bardzo fajnie i wszyscy dawali radę, na oczepinach było sporo śmiechu zabawy weselne potrafiły doprowadzić do śmiechu tych najbardziej ponurych, widocznie ktoś tu się nie potrafi dobrze bawić :)

Gość Piąteczka
Podaję numer do kapeli - 502 212 964 Ktoś powyżej pytał. Proszę.