Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniKinia

Szyjka macicy

Polecane posty

Gość miniKinia

Hej lasencje :) Znacie jakiś dobry sposób na rozwarcie szyjki macicy? Jestem już w terminie, skurcze mam dość bolesne aczkolwiek baaaardzo nieregularne, szyjka jest skrócona i uformowana ale cholerny czop nie chce odejść i tak mnie już dwa razy ze szpitala odsyłali ze słowami "no jeszcze, jeszcze". Jak pytałam ile jeszcze, to słyszałam tylko "może kilka godzin, może kilka dni. Trzeba czekać" Ale kurde nie mam już siły. Ruszam się jak słoń, wszystko mnie boli a półtoraroczna córka nie daje żyć. Bez tego brzuchola byłoby łatwiej. W końcu noworodek w łóżeczku jest lżejszy niż pod sedruchem :))

Gość miniKinia
up! :(

Gość no to jedynie ci pomoże sex
sex i jeszcze raz sex do tego mycie podług na kolanach i schylanie prostowanie schylanie prostowanie . Jak już się zacznie akcja porodowa to dopiero herbatka z liści malin ją nasili wcześniej nie .

Gość hyuytuu
Ja jestem w 39 tc i też mam juz dosyc...podobno sex najlepszy ale mój mąż sie boi ...i nici z tego...jedynie herbatka z liści malin może tu pomóc...ew. mycie okien ;)

Gość miniKinia
zapłaczę się :( Zachciało mi się męża żołnierza i teraz muszę cierpieć. Nie mam szans na seks, bo nie ma chłopa. Podłogi wszystkie na kolanach przed świętami myłam, dlatego w sobotę wieczorem byłam w szpitalu. Spróbuję jeszcze trochę tych przysiadów, schyleń, może coś pomoże...

Gość jestem niepewna :((
herbata z lisci malin lub sex