Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sto dwa trzy cztery

Kobiety chcą doświadczonego faceta, ale gdzie ten facet ma zdobyć doświadczenie?

Polecane posty

Gość rdr44
złe słowo użyłaś nie "nie podobała" tylko nie było tego czegoś no nie wiem jak to opisać. Akurat fizycznie wiele kobiet mi się podoba :P

Gość rdr44
chodzi bardziej o sferę emocjonalną a nie fizyczną

Jak zwał tak zwał, problem był po twojej stronie więc nie miej pretensji do kobiet.

Gość rdr44
Moorland Jak zwał tak zwał, problem był po twojej stronie więc nie miej pretensji do kobiet. 9 Ale ja nie mam pretensji do kobiet. I to nie problem również mój czasem tak bywa po prostu, że długo, długo nic nie iskrzy.

Gość stasiek_seksuolog
tak naprawdę dziewczyny to pi..e automaty z zimnymi lodami. Do autora pytania. Żeby wyrwać puszczalską wstrętną laskę muszisz byc doswiadczony w rżnieciu pustaków. Dziewczyny lubią koni ropzłodowych, chamów, zdrady, i damskich bokserów. musisz być taki z natury, tego nie da się udawać. Ale cokolwiek byś zrobił im nie dogodziwsz. Ja np miałem dziewczynę dziewicę przez 2 lata. Była śliczna, ale zimna jak lód. Nie chciała seksu a potem mnie rzuciła. Baby są porypane z natury. Jak próbujesz wchodzic w ich świat to musisz się liczyć w konsekwencji z wizytą u psychiatry a w najlepszym przypadku u psychologa.

"Bo nie interesuje mnie pukanie każdej chętnej czy poznanej kobiety tylko uznaje seks tylko w związku no faktycznie kobiety tak nie potrafią " 8 a ile miałeś tych chętnych, cipko? :)

Gość vhmv
"Dziewczyny lubią koni ropzłodowych, chamów, zdrady, i damskich bokserów. " Wmawiaj sobie dalej.

Gość to i tak nie zmieni tego
że żadna was nie chce i was "olśni" że to nie prawda co piszecie, ale będzie wtedy za późno