Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiszkasmażonaa

Głupia sytuacja

Polecane posty

Gość kiszkasmażonaa

Spotkałam się z kolesiem, którym w ogóle nie jestem zainteresowana (wygląd ok, ale na partnera się nie nadaje, ma dziwne oczy i jego charakter mi nie pasuje). Oczywiście proponował drinki, więc nie odmówiłam wypiłam z 4 piwa i trochę drinków i byłam lekko podpita i dałam mu całusa w usta. On jest mną zainteresowany, ja nim nie. Co mam mu napisać: nie jestem Tobą zainteresowana czy olać i w ogóle nie odpowiadać na jego smsy? Prawdę mówiąc pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Albo ja i chłopak jesteśmy sobą zainteresowani albo ja zainteresowana, a facet nie :P więc odpuszczam.

Jak na dorosłych ludzi przystało należałoby powiedzieć wprost, że nic z tego nie będzie i proponujesz zerwanie kontaktu.

Gość marioooolka
ja robię tak: nie odpowiadam, wyłączam telefon jak typ dzwoni i po paru godzinach, dniach facet odpuszcza. wiem że powinnam im powiedzieć: sorry, nie jestem zainteresowana ale jestem tchórzem :(

Gość marioooolka
szczególnie jak facet jest miły i sympatyczny to boję się powiedzieć.

Gość gcfhcdfgxbjjhjvghh
ja zawsze jestem zainteresowana kims kto nie jest mną zainteresowany, a interesują się mną kolesie których mam gdzieś... juz sie pogodziłam. Najlepiej powiedz mu że nic z tego wprost.