Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacApyta

Doradzcie co byscie zrobili w mojej sytuacji??

Polecane posty

Gość pytajacApyta

Mam 21 lat,skonczylam szkole,nie mam matury(oblalam przez matme ale poprawiam w tym roku),obecnie chodze do 2letniego studium,mieszkam na wsi z rodzicami i rodzenstwem,w okolicy wogole nie ma co liczyc na prace. Mam chlopaka(3 lata razem). Problem pnlega na tym ze chcialabym sie wreszcie wyrwac stad,usamodzielnic ale jak,za co:(?

Gość ujhgh
jesli bylaby okazja wyrwac sie samej rzucilabys chlopaka?

Gość pytajacApyta
jej trudne pytanie,kocham Go,pomaga mi jak moze ale sam tez nie ma latwo

Gość 5688
wyjedz do opieki za granice jest elno ogloszen

Gość triumfatorka maaa
a znajomi?

Gość ppodnosze
moja siostra długo szukała jakiejkolwiek pracy w okolicy i koleś otworzył lokal w niedalekiej miejscowości pracuje jako barmanka jest w Twoim wieku. Więc na razie tam pracuje na początek dobre i to. Spokojnie na pewno coś znajdziesz. Tam gdzie chodzisz do szkoły to pewnie jakieś miasteczko więc tam poszukaj.

Gość gdgdgdgdfgdg
nie podawaj nikomu gg. Jeszcze cie wywiaza do niemiec do burdelu :o uwazaj.

Gość Marta,23
masz 21 lat cale zycie przed tobą....matura to dzisiaj nie gwarant,,,,ani nawet studia......nie sluchaj tych debili co cie wysylają za granice... wiesz ilu tam jest takich jak ty???//....wiesz ilu tam jest bezdomnych polakow? za granice tylko do sprawdzonej pracy-oferowanej przez URZAD....I BRON BOZE SAMA...dobrze ZE RObisz sobie studium...zawsze to cos... ale pomysl czy nie wyjechac z chlopakiem do duzego miasta?-najbliszego waszej wsi...owszem trzba miec te pare stow na start...ale nie ma ryzyka nie ma zabawy.(tutat to ryzyko jest mniejsze ,bo jestes w polsce i zawsze mozesz wrocic na wies).... wynajelibyscie kwalerkę wspolnie....ty moglabys np ,rok byc kelnerką czy kasjerką....chlopak jesli rezolutny i pracowity moglby byc mechanikiem,magazynierem,kierowcą itp.? duzo fajncyh ofer pracy jest w urzedach pracy....TO SA GLOWNIE OFERT PRACY/SZKOLEN JEST DLA UCZACYCH SIE....BARDZ DUZO 26 ROKU ZYCIA...WIEC MASZ DUZE SZANSE. pS.i nie wierz w cos takiego jak zarobek wakacyjny nad morzem...tam chcą tylko do burdeli.

Gość pytajacApyta
Moj facet mieszka w bloku z rodzicami 2 bracmi i 2 dzieci mu tez jest ciezko,ciasno tez chcialby sie wyrwac gdzies ale nas nawet nie stac na zadne wynajecie kawalerki:(

Gość ppodnosze
nie patrz na oferty tylko w urzędach bo tam jest mało ofert są portale jak pracuj.pl, tablica.pl, gumtree.pl, praca.pl, gazetapraca.pl tam jest wiele ogłoszeń a szczególnie w poniedziałki, ale i codziennie coś nowego jest. Jeśli znasz angielski to możesz startować np na stewardessę, dla młodej osoby to fajna przygoda możliwość poznania ludzi z innych krajów oraz szlifowanie języka

Gość ppodnosze
teraz jest dużo wyjazdów do Holandii do kwiatów tylko musicie poczytać o agencji która organizuje wyjazd na google wyszukać opinii. Jeśli każą płacić to coś jest nie tak. Zarobilibyście przez lato a potem moglibyście się wyrwać

Gość ujhgh
podaj jak mozesz mail lub gg,normalna praca