Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogolinka

Czy warto starać o nr do niego?

Polecane posty

Gość gogolinka

Poznałam na dyskotece chłopaka w niedziele, który bardzo mi sie spodobał, a ja jemu. Mówił jak taka śliczna dziewczyna jak ty chce tańczyć z takim jak ja. A był najprzystojniejszy w całym klubie wg mnie. Tańczyliśmy przez całą imprezę. Spytał czemu ja dziś tu przyjechałam i że czuje. że tańczy ze swoją żoną. Jednak nie wziął ode mnie nr tel. Powiedział, że za daleko od siebie mieszkamy, że to i tak bez sensu. Cały czas był wpatrzony we mnie. Mam nr do jego znajomego od którego mogłabym zapytać o nr do niego.

Gość gogolinka
Doradzcie mi

Gość yyyKafeKrytykant
jak by chcial to by wzial od ciebie nr nagadal ci glupot a ty uwierzylas

Gość gogolinka
50km

Gość fdfgfggfggh
taka jestes glupia, ze az sie usmialam z Ciebie :D

Gość sdfghjgfd
To nie jest aż tak duża odległość ! daj luz...facet najwidoczniej niezainteresowany. Może ewentualnie zaproś go do znajomych na jakimś portalu społecznościowym, może go oświeci... pozderki :)

Gość fdfgfggfggh
odpusc go sobie, on ma cie w d..., prosze cie, nie zalamuj mnie

Gość gogolinka
to co mam o nim zapomnieć? dlaczego faceci tacy są? mówią takie rzeczy a potem mają to gdzieś

Gość gogolinka
fdfgfggfggh to nie jest smieszne. Zrób coś

nie ma to jak faceci ktorzy plota takie bzdury.jak ktos wysuwa sie od razu z takimi odwaznymi tekstami to oczywiscie ze NIE jest toba zainteresowany, bo jakby rzeczywiscie, to bylby bardziej powsciagliwy i ostrozny zeby cie nie sploszyc i sie nie skompromitowac.to typowe dla facetow ktorzy chca sie zabawic w 1 wieczor, niekoniecznie z najgorszym znaczeniu, ale juz jutro nie bedzie pamietal jak masz na imie.to tylko ty o nim myslisz, on juz przeszedl do porzadku dziennego

k...wa, znam takich poetow tysiace, takie texty kopiuj wklej juz od razu dyskwalifikuja, jak komus naprawde zalezy to na poczatku trzyma dystans i gada o pogodzie

Gość yyyKafeKrytykant
hahaha facet ci cos powiedzial, a ty juz po pierwszym spotkaniu pewnie slub zaplanowalas i liste gosci zrobilas, imiona dla dzieci wybralas :D

Gość yyyKafeKrytykant
ale JAKIE rzeczy on ci powiedzial?

Gość gogolinka
w temacie napisałam co mówił.

Gość gogolinka
@zielona Może i masz rację. Sama nie wiem, kusi mnie żeby napisać do tego znajomego o nr do niego. Czy wyjdę na idiotkę. Ślubu z nim nie zaplanowałam i dzieci też nie.

Gość 89589
odpusc go sobie jakby chcial to by umowil sie z Toba,dobry bajerant:D znalam takich na peczki,co impreza z inna ale kity te same:D

Gość yyyKafeKrytykant
strasznie naiwna panienka z ciebie powiedzial ci kilka milych slow i co?

Gość gogolinka
Może i jestem naiwna. To nie moja wina, że od razu robie sobie nadzieje jak mi się którys spodoba. To powiedz czemu on nie poleciał do innej na tej imprezie tyle dziewczyn było, tylko cały czas ze mną?

Gość yyyKafeKrytykant
bo to wszystko co mowil lyknelas i tyle, nie martw sie za tydzien na imprezie bedzie zajety inna zrozum dziewczynko, ze gdyby chcial to by wzial numer od ciebie i nic by nie stalo na przeszkodzie, zebyscie mieli kontakt

Gość gogolinka
Chyba masz rację. A 50km to wcale nie jest dużo jak by facetowi naprawdę zależało to km nie stanowią żadnej przeszkody :( a ja taka głupia i mysle o nim