Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfgfggfggh

czy to glupio grzecznie zapytac czy znajomy pozyczy mi pieniadze?

Polecane posty

Gość fdfgfggfggh

jesli wiem ze dobrze zarabia, czy mozna grzecznie zapytac czy pozyczy mi np. tysiaka? czy raczej nie wypada? znamy sie 5 lat.

Gość pieniądze Ojca
czym Bóg płaci?

Gość wielkanocnaona
"chcesz stracić przyjaciela - pożycz mu pieniądze"

Gość A L L E G R O J U Ż D Z I A ŁA
Jeśli on wie, że jesteś uczciwą osobą i naprawdę DOBRZE się znacie, to tak. Bo jeśli to tylko taki ot znajomy to bardzo głupio by się było pytać, chyba, że to było na jakąś operację czy leki

Gość fdfgfggfggh
tak, dobrze sie znamy, spotykamy sie raz na jakis czas, maile piszemy ze sobą i tak od kilku lat. jestem uczciwa, nigdy nikogo nie oszukalam.

Gość A L L E G R O J U Ż D Z I A ŁA
To jak się naprawdę dobrze znacie to się spytaj zaznzacz od razu, że jeżeli nie pożyczy, to rozumiesz i wszystko dalej będzie ok i podaj powód , żeby wiedział, że Ci mocno pomoże, a nie że na jakieś głupoty potrzebujes trzymam kciuki

Gość fdfgfggfggh
ok dzieki :)

Gość Lisa Bud

Pani Lisa Bud oferuje pożyczki o oprocentowaniu rocznym w wysokości 5% oraz w ramach limitu kredytowego od 10 000,00 do 500 000 USD
Dostępne są pożyczki zabezpieczone i niezabezpieczone, pożyczki studenckie, pożyczki domowe, pożyczki zgodne, pożyczki konwencjonalne, pożyczki niezgodne, pożyczki zamknięte.
Gwarantujemy świadczenie usług finansowych wielu naszym klientom na całym świecie. Dzięki naszemu elastycznemu pakietowi kredytowemu możemy przetwarzać kredyt i przekazywać pieniądze kredytobiorcom w ciągu 2 dni.
Pracujemy w jasnych i zrozumiałych warunkach i udzielamy wszelkiego rodzaju pożyczek klientom zainteresowanym prywatnymi firmami i inwestorami w nieruchomości.

Wystarczy wypełnić poniższy formularz i odesłać do nas e-mailem {Spadeoptionloancompany@gmail.com}
1. Pełna nazwa:
2. Twój wiek:
3. Płeć:
4. Stan cywilny:
5. Adres:
6. Twoje miasto:
7. Twój stan:
8. Twój kraj:
9. Kod pocztowy:
10. Telefon:
11. Adres e-mail:
12. Cel pożyczania pieniędzy: