Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 fdfgfggfggh

czy to glupio grzecznie zapytac czy znajomy pozyczy mi pieniadze?

Polecane posty

Go艣膰 fdfgfggfggh

jesli wiem ze dobrze zarabia, czy mozna grzecznie zapytac czy pozyczy mi np. tysiaka? czy raczej nie wypada? znamy sie 5 lat.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 pieni膮dze Ojca
czym B贸g p艂aci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielkanocnaona
"chcesz straci膰 przyjaciela - po偶ycz mu pieni膮dze"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A L L E G R O J U 呕 D Z I A 艁A
Je艣li on wie, 偶e jeste艣 uczciw膮 osob膮 i naprawd臋 DOBRZE si臋 znacie, to tak. Bo je艣li to tylko taki ot znajomy to bardzo g艂upio by si臋 by艂o pyta膰, chyba, 偶e to by艂o na jak膮艣 operacj臋 czy leki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdfgfggfggh
tak, dobrze sie znamy, spotykamy sie raz na jakis czas, maile piszemy ze sob膮 i tak od kilku lat. jestem uczciwa, nigdy nikogo nie oszukalam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A L L E G R O J U 呕 D Z I A 艁A
To jak si臋 naprawd臋 dobrze znacie to si臋 spytaj zaznzacz od razu, 偶e je偶eli nie po偶yczy, to rozumiesz i wszystko dalej b臋dzie ok i podaj pow贸d , 偶eby wiedzia艂, 偶e Ci mocno pomo偶e, a nie 偶e na jakie艣 g艂upoty potrzebujes trzymam kciuki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdfgfggfggh
ok dzieki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lisa Bud

Pani Lisa Bud oferuje po偶yczki o oprocentowaniu rocznym w wysoko艣ci 5% oraz w ramach limitu kredytowego od 10 000,00 do 500 000 USD
Dost臋pne s膮 po偶yczki zabezpieczone i niezabezpieczone, po偶yczki studenckie, po偶yczki domowe, po偶yczki zgodne, po偶yczki konwencjonalne, po偶yczki niezgodne, po偶yczki zamkni臋te.
Gwarantujemy 艣wiadczenie us艂ug finansowych wielu naszym klientom na ca艂ym 艣wiecie. Dzi臋ki naszemu elastycznemu pakietowi kredytowemu mo偶emy przetwarza膰 kredyt i przekazywa膰 pieni膮dze kredytobiorcom w ci膮gu 2 dni.
Pracujemy w jasnych i zrozumia艂ych warunkach i udzielamy wszelkiego rodzaju po偶yczek klientom zainteresowanym prywatnymi firmami i inwestorami w nieruchomo艣ci.

Wystarczy wype艂ni膰 poni偶szy formularz i odes艂a膰 do nas e-mailem {Spadeoptionloancompany@gmail.com}
1. Pe艂na nazwa:
2. Tw贸j wiek:
3. P艂e膰:
4. Stan cywilny:
5. Adres:
6. Twoje miasto:
7. Tw贸j stan:
8. Tw贸j kraj:
9. Kod pocztowy:
10. Telefon:
11. Adres e-mail:
12. Cel po偶yczania pieni臋dzy: