Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta,23

SZUKAM męża-POWAZNIE:)

Polecane posty

Gość Franczeska93
prowokacja na 100% chyba ze jestes chora psychicznie..

Gość eyyty
"z seksem mozesz byc spokojny,nie zgwalce nikogo...nie potrzbny mi facet w tych sprawach" -----------> właśnie skreśliłaś wszystkich zdesperowanych prawików z listy potencjalnych ochotników na męża.

Gość yyyKafeKrytykant
ciekawe po co normalnemu facetowi (bo przeciez takiego szukasz) zona na rok :D

Gość Romantyczny28
Nie wierze, nie sądziłem że są jeszcze takie fajne dziewczyny. Ty masz naprawde fajny tok myślenia, fajną filozofie zyciową. Naprawde jestem pod wielkim wrażeniem. Dobrze wiesz czego chcesz, masz poukładane w głowie i jestes niezwykle dojrzała uczuciowo :) Chciałbym Cie poznac blizej, moze rozmowa na skejpie? Choc nie chciałbym cie zrazić tak stanowczym krokiem. Moze jednak najpierw meil? Chociaż ja nie gryze :) więc pewnie by nam sie miło rozmawiało. Od razu Ci moge powiedziec ze jestem z Poznania, 28lat, brunet, niebieskie oczy, 182cm wzrosu. Co najbardziej nas zbliża to wręcz identyczna filozofia zyciowa :) tak poza tym to lubie od czasu do czasu wyskoczyc do teatru lub kina na coś łatwego lekkiego i przyjemnego. Na cos przy czym mozna sie odprężyc i nawet pośmiać :) oczywiscie to nie jedyne moje zainteresowania. Moze dowiesz sie o mnie więcej, jesli będziesz chciała porozmawiać :)

Gość Romantyczny28
20:07 jakis ochydny podszyw. Nie nawidze takich ludzi. Dla czego oni to robią? Własnego zycia nie mają? Przejawy frustracji? Kompletnie ich nie rozumiem, ale wiem jedno. Napewno będzie jeszcze nie jeden podszyw

Gość Haheheheheh
:D

Gość tramal___
ubaw :D

Gość prawiczek28_lat
co myślisz o prawiczkach ?

Gość Marta,23
to nie jest prowokacja!!!!!!!:) Dlaczego ciagle sie tak upierasz...ze po roku nie bede chciala odejsc??? A moze ja wymiękne i ucieknę po 2 miesiacach??? a moze po roku ty bedziesz zakochany po uszy i bedziesz chciał miec ze mna dzieci????????????????? nic nie ryzykujesz...to ja ryzykuję.

Gość yyyKafeKrytykant
wiekszej desperacji dawno w zyciu nie widzialam :D

Gość Romantyczny28
Marta masz chęć porozmawiać? Ja cie naprawde traktuje powaznie, chciałbym cie poznać, zobaczyć, ty mnie również. A potem zdecydujemy czy będzie kolejna rozmowa.

Gość Marta,23
nie jestem chora psychicznie...nie jestesm sfrustrowana...(nie wezme pierwszego lepszego rolnika z wiejskiej potnacowki)....przyznaję sie -MAM JAKIES TAM WYMAGANIA....TAK?:) facet wyzszy ode mnie,czysty,zadbany....ktos kto by mnie szanował...opiekowal sie itp...DIALOG DIAOG I JESZCZE RAZ DIALOG.zadnych kloitni,nieporozumien....fochow...itp:) wszystko ustalone....tak tylko na rok.:) co bedzie pozniej zoabczymy.Faceci po 25 r.z sa juz zajeci ,a ja nie mam sily szukac,mieszkam w malym miescie... :) I to wcale nie jest moja ZYCIOWA FILZOFIA!!!...PRZECIWNIE TO JEST ZAPRZECZNIE MOJEj ZYCIOWEJ FILOZOFI...ALE ZYCIE JEST ZA KROTKIE I ZA PIEKNE ZEBY MARNOWAC CZAS NA SWOJE IDEOLOGIE,MORALE I CZEKANIE NA KSIECIA:) a tak miałabym kogoś bliskiego ,choc na rok :) Co do prawikow...hmm...szanuje drugiego czlowieka,jego intymnosc ,nie oceniam i nie krytukuję....napsialam juz co mysle o seksie:) bez milosci-nie ma mowy.

Gość Marta,23
no co..jedni sie zenią z milosci ?(chyba juz mniejszosc)...inni z ciązowego przymusu........inni dla zysku... a ja?..hmm...z ciekawosci?:D moze milosc przyjdzie po pol roku kto wie? dlaczego nie sprobowac???

Gość yyyKafeKrytykant
przyznaj sie, ze w zyciu ci nie wyszlo i szukasz jelenia by sie wybic z rodzinnego domu, po co to pisanie o dialogu, szacunku? wazne, zeby cie chcial i mial dom, no i wygladal porzadnie, bo brzydkim pogardzisz (w koncu jakby to wygladalo przed rodzina i znajomymi, nie? :D) musisz byc strasznie beznadziejna skoro w normalny sposob dotychczas nikogo nie znalazlas i straszne zdesperowana by szukac na babskim forum :D

Gość Romantyczny28
To dasz mi szanse czy nie? Porozmawiamy na skejpie? Ale podam ci najpierw meila bo nie chce miec potem pełno żartownisiów na skejpie, a meila załozyłem tylko tymczasowego. Jesli sie nie odezwiesz to rozumiem ze nie chcesz nawet dać nam szansy, nic na siłe... grzegorz.milik@onet.pl

Choinka, fajnie tak z ciekawości :D - zobaczysz jak to jest, spróbujesz tego, może się wciągniesz, może się spodoba, a jak nie - to umowa się skończy. No, ale takie coś to trzeba z rozważną i rozumną osobą, bo inaczej to można sobie więcej szkód wyrządzić, niż pożytku.

Gość Marta,23
czy w zyciu mi nie wyszlo..???.?hmm.mam 26 lat....i cle zycie przed mna....wcale nie czuje sie przegraną....przeciwnie poczulam niedawno wiatr w skrzydlach i chcce sie zmienic:) mam marzenia ....dlaczego ni e pomoc sobie ich zrealziowac?:) spoko,bedąc rozwodką za rok...tez nie bede sie czuc przegraną:D poposrtu nowy etap,nowe doswidczenie...nie bede sie czula bardziej upokorzona jako rozwodka niz teraz jako stara panna:) Wybicie z rodzinnego domu........wiesz czego sie baardzo obawiam??/ ze MIMO IZ CHCE STAD UCIEC...I JAK UCIEKNĘ....TO PO TYGODNIU BEDE ZA TYM TESKNIC I WROCĘ...:( nIE WIEM CO ROZUMIESZ piszac "brzydki facet"???? u faceta liczy sie wnetrze..jestem na tym etapie ze tylko to moze mnie urzec:) jesli bylby modelem a TĘPYM I GLUPIM to nie ma mowy o zadnej znajomosci. NA TYM "BABSKIM FORUM" PISZE SEEETKI FACETOW....WIESZ?:) MOZE I NEI ZNAJDĘ...ALE CIEKAWI MNEI WASZA OPINIA.

Gość Marta,23
NIE NO...to nie jest ciekawosc:) poposrtu nowy etap...jakas przygoda? zmiana w zyciu,-tego mi trzeba. nie mowie ze jestem swieta...nie wiem czy rok by wystarczyl zeby mnei poznac.. mam zmienny charakter,potrafie byc zaborcza,wredna...ale potrafie sie rozpalkac z byle powodu......wiec musialabym tez wlozyc duzo pracy nad sobą....ale to ego wlasnie chcę:) Romantyczny.....napisz cos o sobie?:) nie pytam o wyglad,jestes singiel?

Gość yyyKafeKrytykant
jako kobieta nigdy bym sie na taki krok nie zdecydowala :o teraz piszesz, ze chcesz sprobowac czegos nowego itd. ale na poczatku zaczelas od tego, ze wszyscy juz kogos maja, ze masz dosc docinek - zdecyduj sie :o wlasnie, masz cale zycie przed soba, wiec czemu nie dasz sobie czasu? czemu nie poszukasz na spokojnie?

Gość Romantyczny28
Marta dlaczego mnie wciąż olewasz i wdajesz sie z nimi w niepotrzebne dyskusje a przy okazji tlumaczysz sie im? Jesli im sie nie podoba to jest to ich problem a nie twój :) widze ze jednak nie dasz nam szansy aby się poznać, trudno :( ale nie bede cie zmuszać... Gdybys jednak zmienila zdanie to gdzies w poscie wyzej masz mojego meila :)

Gość Marta,23
no aspektow jest kilka...aspektow dla ktorych wpadłam a ten pomysł:) dom rodzinny,docinki...i tez to ze chcialabym cos zmienic,choc na chwile.. nowy etap...jestem z gory nastwiona ze nie wyjdzie...ale ok.to nie tragedia....poznam blizej drugiego czlowieka i poznam SIEBIE:) NIE JESTEM desperatką frustrowaną...bede nia chyba po 40 stce :) nie wezme slubu na 1 spotkaniu....musielibysmy sie poznac w realu ,spotkykac jakis tam okres...O TYM NIE WPOSMnIAŁAM?:) a moze faktycznie zmenilabym zdaniepod wplywem tej osoby,ktora mnie zauroczy ,wymiekla bym i wolala zyc przez rok bez tej obraczki...?moze tylko bysmy sobie kupili zlote obraczki bez przysiegi ? :)))) Gdzie mam szukac na spokojnie???. mieszkam w malym miasteczku.....tu sie czas wolny sepddza w barze...a chcialabym czasami wyjsc do kina czy teatru:) to nie jest warunek ale milo by bylo. Romantyczny!!!!!!!!...czemu nei chcesz nic powiedziec o sobie?...jakie masz plany,marzenia...kim jestes i wogole? :) Troche mni urazilo to ze opisales mi tylko swoj wyglad...

"moje kolezanki i kuzynki powychodzily za maz ja mialy 18-20." U mnie w okolicy wiekszosc par ktore zenia sie w tym wieku nie dotrwaja razem do 25 r.ż.

Gość Romantyczny28
Dlaczego nie chcesz ze mną na skejpie porozmawiac? Wstydzisz sie? A moze sie boisz? Ja chce tam pogadac, tam bedzie łatwiej i przyjemniej. Poznamy sie szybciej niż tu pisząc. Pamiętaj ze nic nie tracisz, to tylko rozmowa :) napisz na meila, podam ci nick na skejpa

Gość niezdecydowana Mila
Tragedia. ŚLUB TO NIE ZABAWA. MIŁOŚCI SIĘ NIE SZUKA, JEST ALBO JEJ NIE MA. SZANUJCIE SIĘ LUDZIE.

Gość Marta,23
88reamady: czyli co mam byc spokojna bo lepiej byc starą panną niz rozwodką?:) kij ma 2 konce:) Romatyczny: wyobraz sobie ze nie mam skype :) nwet nie bardzo wiem co to jest........smieszne?:) dlaczego nie chcesz nic o sobie napisac?...co za tajemnczosc...bisz sie ze razem ze mną bedzie cie nagabywac tłum desperatek?:P

Gość Romantyczny28
Jak ty nawet nie wiesz co to Skype jest to ja Ci podziękuje. Niezłe z Ciebie dziwadło. Powodzenia Ci zycze na drodze do szczęscia...

Gość Marta,23
nie mam skypa...i wiem, ze to jest komuniktor z kamera lub bez ,paaaa jeden juz odstrzelony... taraaaan?-kofaaanieee? jetses tu ?:D

Gość Romantyczny28
to był podszyw ja chce Cie poznac :)

Gość Romantyczny28
a Ty jakie studia skonczylas?Ja jestem finansista.

Gość Marta,23
nie wierze w twoj podszyw....jestes chamem i tyle. Nie pisz tu :)