Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje zaufaniee

Partner a konto na portalu społecznościowym

Polecane posty

Gość moje zaufaniee

Od paru dni pewna rzecz nie daje mi spokoju. Mój parter ma konto na pewnym portalu społecznościowy. I w zasadzie nigdy sie tym nie interesowałam, nie miałam z tym problemów itd. Dodam że ja kont nigdzie nie mam. Pare dni temu koleżanka w pracy weszła na swoje konto i tak z ciekawości zaczełysmy przegladac w tym konto mojego partnera. Mozliwosc komentarzy od osób spoza grona znajomych jest zablokowana wiec za duzo sie nie dowiedzialam, natomiast pod trzema zdjeciami jakie posiada widac ze ma mnostwo fanek. Nie chce sie czepiac bo niektore byly zostawione jeszcze sporo przed tym jak sie poznalismy, uwage zwracaja te świeże. Dodatkowo sprawdzilysmy czestotliwosc logowan sie i jest to prawie codziennie. I teraz nie wiem czy powinnam porozmawiac z nim o tym? Ja mam kiepskie doswiadczenia z takimi kontami gdyz moj poprzedni zwiazek rozpadl sie wlasnie po czesci z tego powodu. Zaczelo sie oczywiscie niewinnie. Wiec tu dalo mi do myslenia dlaczego az codziennie logowal by sie na konto? Jakie macie o tym zdanie?

Mnie dziwi takie zachowanie...ma kobietę przy sobie a szuka innej, której przy sobie mieć nie będzie...

Gość Fredw
Nie powinnaś pogadać, ale koleżanka powinna go poznać i umówić się z nim na randkę, na którą Ty też pójdziesz

Gość no co ty gadasz za glupoty*
ja tez loguje sie codziennie na NK i FB i co z tego? gram w gry, pisze ze znajomymi a mam meza i dziecko tzn ze nie powinnam sie logowac tak czesto twoim zdaniem? :D

Gość e090w
ja bym sie wkurzala jakby moj facet mia konto na portalu a byl ze mna,jak chce szukac panienek i chce sie w ten sposob dowartosciowac to ok,ale beze mnie,takie typki (poszukiwacze przygod) nie dla mnie,tak naprawde nie wiesz czy nie oszukuje Cie,bo po co zaklada konto i szuka wrazen?ja bym olala takiego goscia ,a fb i nk to wg mnie dla gimbusow,w realu jest prawdziwe zycie a nie jakies portale:P

Gość moje zaufaniee
Dlatego chce sie poradzic, mnie tez to wkurza. Nie sadze aby logował sie codziennie po to by grac w gry. Zreszta to idzie sprawdzic, ale nie chce mi sie w to wierzyc. Moge sie rownie dobrze mylic, ale wole dmuchac na zimne.

Gość pipi 9996
Ehhhhhhhhh te porate społecznościowe, teaz co raz więce związków się przez to rozpada wiem to bo jestem pawnikiem porozmawiaj z nim ale nawet jeśli ma coś na sumieniu czyli jeżeli szuka jakiś innych kobiet czy rozmawia z nimi -to się do tego nie przyzna.......... oni się nigdy nie przyznają