Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miniKinia

Ostatnie tygodnie ciąży

Polecane posty

Hej :) Ile jeszcze mamusiek na finiszu jest z nami? Ja mam termin za 8 dni. Już nie mogę się doczekać. Chciałabym już jechać na porodówkę, ale żadne domowe sposoby nie pomagają. Jakie znacie sposoby? A może ktoś próbuje teraz tak jak ja? Piszcie dziewczyny.

ja mam na odwrót. Z ostatniej miesiączki mam na 10. a z usg dopiero 17... I chyba moja dzidzia szykuje się na drugi termin, bo nie chce poddać się moim prośbom i groźbom :P Mimo, że to już druga córa będzie :) Pierwsza właśnie skończyła półtora roku :) I też Amelka.

Hehe, nie spieszy sie Twojemu dzidziolkowi :D Ja z USG mam termin kilka dni wczesniej ale zastanawiam sie jak to bedzie z rozwiazaniem bo trzy miesiace przed zajsciem w ciaze okres mi tak "szalal" (byl nieregularny) i tak na dobra sprawe ciezko wyczuc kiedy zaszlam w ciaze dokladnie :) Dzis dostalam takich bolesci ze przez glowe przeszla mi mysl "RODZE"... Robilam porzadki zaczely okropnie bolec krzyze i dol brzucha az wkoncu dostalam takiego SKURCZU , z epotem juz bol tylko sie nasilal :/ Ale wykapalam sie, przespalam i teraz jest lepiej... xx Dzis dziewczyna ktora ma termin na ten dzien co ja pojechala do szpitala - odeslzy jej wody :D xx Probowalas jakos przyspieszyc porod? :)