Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciemna czekoladka

czy możliwe że to objaw ciąży?

Polecane posty

Gość ciemna czekoladka

Od trzech dni mam mdłości, do tego stopnia że nie mogę patrzyć na jedzenie ani prowadzić samochodu. Ostatni okres miałam 16.03, wcześniej niż zwykle ale był, następny wypada mi 11.04. Zastanawiam się czy moje mdłości moga być objawem ciąży? Pomimo tego że ostatni okres sie pojawił? Czy tylko sobie wmawiam? (:

Gość qwerty...
to zalezy kiedy współżyłaś,czy z zabezpieczeniem itp

Gość ciemna czekoladka
Współżyłam czesto, praktycznie codziennie, również w dni plodne ale ZAWSZE z prezerwatywą. Ale jak wiadomo nie ma 100% metody. Jak się teraz nad tym zastanawiam to chyba nawet chciałabym być w ciąży. Boje się tylko że za bardzo sobie wmawiam...

Gość ciemna czekoladka
czy któraś z Was tak miała i test wyszedł pozytywny? (:

Gość ciemna czekoladka
Test na pewno zrobię ale niestety najwcześniej w czwartek. Do tej pory chciałabym się dowiedzieć czy ktoś zna taki przypadek (: chcąc nie chcąc, iskierka nadziei już sie pojawiła...

Gość ciemna czekoladka
Podnoszę (:

za wczesnie na objawy, skoro planowana miesiaczke masz na dzien 11.04 - nawet jesli bys jakims cudem zaszla to do tej pory jajeczko by sie jeszcze nie zagniezdzilo - teoretycznie jestes 5 dni po owulacji - pisze teoretycznie bo nie wiem nic na temat Twojego cyklu oprocz daty kolejnej miesiaczki Zapomnij wiec o ciazy - bedziesz sie martwic gdy objawy sie nasila po 11 kwietnia - tak czy siak, zajscie w ciaze z zabezpieczeniem, bez peknietej gumki jest praktycznie niemozliwe