Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilka2333333333

brzydkie dziewczyny są wredne

Polecane posty

Gość emilka2333333333

tak wynika z moich obserwacji... Mam same ładne koleżanki nie ,że tak zaplanowałam ,ale dlatego ,że z brzydkimi jakoś nie mogłam sie dogadac , czesto byly falszywe lub nie miłe... tez nie skormnie powiem ,że jestem ładna i może dlatego ładni muszą się trzymac razem i tyle trafiłam też na ładne i wredne dziewczyny ,ale było ich mało

Gość brzydki ale inteligentny
Przystojni faceci i ładne kobiety zazwyczaj mają zryte berety.

Gość emilka2333333333
dlaczego? właśnie te moje koleżanki nie dość ,że są ładne to jeszcze wykształcone np po stomatologii , ja sama jestem na dosc ,, ambitnym" kierunku czyli prawie

Gość norroo
moim zdaniem uroda nie ma wpływu na charakter człowieka

Gość emilka2333333333
a moim ma wpływ bo jak wytłumaczyć to ,że nie byłam uprzedzona do tych brzydkich ,a przewaznie okazywały sie wredne bez powodu? sa zgorzkniałe i z tego to wynika

Gość Exzgbhhfc
Jakbys miala brzydka gebe tez bylabys wrwdna i nieufna, lasne natomiast ciagle siw wdziecza, zawsze skupiaja aie na urodzie dlatego nigdy nie rozumieja co sie do nich mowi, sa plytkie i powierchowne

Gość rwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwedr3e
a ja jestem ladna i wredna:) i znam niejedna zołze ktora mysli ze uroda wszystko moze zdzialac i wszystko bedzie wybaczone

Gość rwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwedr3e
emilka piszeszze jestes ladna dlatego tez rozumiem twoj pustostan we lbie, calkowicie durnowaty pusty tok myslenia

Gość Zosia667
A ja wlasnie doswiadczylam na wlasnej skorze,jakie wredne moga byc brzydkie dziewczyny,tak wiec popieram autorke,co zreszta swiadczy o ich niskim poziomie,a nie odwrotnie.

Gość Nauczycielka111
PO PIERWSZE - STAWIASZ GŁUPIE TEZY, na podstawie paru osób - to infantyne, PO DRUGIE - robisz błęDy ortograficzne, czy w takim razie ŁADNE DZIEWCZYNY SĄ TĘPe??

Gość Zosia667
Dlaczego twierdzisz,ze stawiam tezy na podstawie paru osob ?Nie znasz moich doswiadczen zyciowych,ale prawdopodobnie jestes wlasnie jedna z tych zgorzknialych,brzydkich bab i musialas sobie ulzyc-wiec rozumiem.

Gość Zosia667
A biada tej,ktora sie jeszcze ladnie umaluje i ubierze,to juz samym spojrzeniem najchetniej by ciebie zmiotly z powierzchni ziemi.....taka jest prawda Co nie dotyczy absolutnie kazdej brzydkiej dziewczyny...cuda tez sie zdarzaja :)

Gość Zosia667
Nie,nie zapomnialam