Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulka133

Kocham kolegę męża

Polecane posty

Gość lulka133

Hej:( jestem mężatką od dwóch lat. A od jakiś 4 lat mamy z mężem wspólnego kolegę ,, a wlasciwie sasiada .Widac ze padlam mu w oko szuka ze mna kontaktu i wzrozkowego i w rozmowie, prawi mi non stop komplementy jaka jestem cudowna, piekna ii ze go pociagam, jednak tylko czesto jak podpije, itp... świetnie mi sie z nim rozmawia, on mnie bardzo rozumie i slucha jest taki dobry , przystojny ( chyba sie zakocham, mysle o nim ciagle) to juz dlugo trwa jednak do niczego miedzy nami nie doszlo. On ma dziewczyne ja mam meza.Niewiem co robic, przy nim czuje sie szczesliwa , kochana:(

Gość barmanka11
faceci po alkoholu sa zawsze śmielsi ciekawe jak na trzezwo by ci mowil , musisz z nim porozmawiac i zastanowic sie co ty chcesz czy go naprawde kochasz

Gość margeritka18
Rozwiedź się :) bedziesz w koncu szczesliwa

Gość wkurwiony facet
Daj mu dupy to dopiero wtedy będziesz szczęśliwa. A jak mąż spuści ci wpierdol to twoje szczęście nie będzie miało granic.

Gość lulka133
Do wkurwiony facet: Co ty możesz wiedzieć o moim życiu że tak się wypowiadasz. Nie znasz mnie to nie oceniaj , bo ocenić to łatwo można.

Gość wkurwiony facet
A co można sądzić o tobie po tak idiotycznym wpisie jak twój. Kurwiszon którą cipa swędzi. Idź do burdelu tam więcej fiutów będziesz miała.

Gość 175cm wzrostu to norma
To sie porobilo ;)

Gość za mąż bym wyszla
Tu też tania dziwka.