Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamsmsmssmsms

ambicje ....

Polecane posty

Gość mamsmsmssmsms

mam problem ze sobą ja i mój chłopak kończymy studia ... i ja pracuje w sklepie a on ma tzw wyższe stanowisko... mówi ze kocha mnie, ale jego rodzice ....chyba nie są zadowoleni ze ich synowa przyszła pracuje w sklepie...;/nie dają odczuć, ale cały czas jakby sugerowali zmianę pracy za pośrednictwem znajomości ( mam, ale nic to nie daje nie chcą pomóc- chyba ) teraz ciężko jest o pracy tym bardziej, że oni wszystko mu fundują a ja niestety nie mam tego komfortu a zarabiam bardzo mało. Czuje sie ze- bez ambicji bez zainteresowań (cokolwiek co mnie interesuje nie może być zrealizowane, bo kosztuje - fotografia dla przyładu) co innego on dużo drogich zainteresowań , ciągle coś :( poznał dziewczyn kuzyna i wydaje mi sie , że cos do niej poczuł... nie wiem może chce zaimponować kuzynom z którymi ma słaby kontakt, ale jak maja być imprezy rodzinne na których ona ma być to kupuje pełno ubrań...ostatnio chcial nauczyc się na gitarze - tak jak ona...jak coś powie to jej przytakuje - hehe dobre.takie mam wrażenie jakby mieli kontakt ze sobą taki w tajemnicy. dodam ze z urody bardzo do mnie podobna wzrost, wlosy, oczy ;((

Gość mamsmsmssmsms
ma ktos tez tak - to nie zazdrośc powaznie ...zastanwaiem sie nad odejsciem;/;( dreczy mie taka sytuacja ...wydaje mi sie ze on chce dziewczynę z tzn dobrego domu a ja z takiego nie jestem tzn z pozru moze tak, ale on już duzo o mnie wie i o mojej rodzinie jestesmy długo bardzo ze soba

Gość mamsmsmssmsms
;(( nie chce mi sie życ tym bardziej ze mam nieciekwaa syt rodzinna

Weź się w garść kobieto i pokaż mu, rodzicom, że stać Cię na bardzo dużo.Nie wykręcaj się, że z robotą ciężko.Postaw na swoim a osiągniesz cel :)

Gość mamsmsmssmsms
dziekuje za kopa ... ale ja mam malo sily w sobie z wiekiem cora bardziej ilekrość pozytywnie mysle to przyjdzie taki czas ze buch i od razu depresja