Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowanaaaaa19

uczucia a kilometry

Polecane posty

Gość rozczarowanaaaaa19

Witam wszystkich, szukałam pomocy u przyjaciółek, u samej siebie jednak nic nie pomogło więc pozostał internet. Jestem w totalnej rozsypce. ponad 3 miesiące temu poznałam na imprezie u kuzyna pewnego chłopaka, spędziliśmy razem całą imprezę, tańczyliśmy, rozmawialiśmy super się bawiliśmy i na tym się skonczylo, natomiast na kolejnej-sylwester było już coś wiecej, powiem krótko zaiskrzyło cos spotykaliśmy się przez tydzien, wiecie ciągłe smsy, rozmowy itp aż nagle nadszedł ten dzień, musiał wyjechać na studia... jednak niestety ze studiów nici-zawalił i znalazł sobie jakąś porządną robotę. Dodam, że dzieli nas 500km. z początku nadal było super,smsy,godzinne rozmowy. przez ten caly czas bylam przekonana, ze uda nam sie zobaczyc na swieta jednak okazalo się że nic z tego :( nie przybył do rodzinnego miasta gdyż święta spedza co roku z rodzią w miescie 40minut drogi ode mnie i nie przyjechał bo musiał wracac bo czeka na niego praca... jestem w totalnym dołku bo nagle nasz kontakt się urwał, jestem mega rozczarowana nie mam ochoty do życia :( co o tym myślicie? to wszystko jest tak w skrócie jakby co to mogę rozwinąć:( pomóżcie...

Gość disclosure..
przejdzie,wiem co czujesz z autopsji. nie martw sie i nie pisz pierwsza:)

Gość rozczarowanaaaaaa19
okej może kiedyś mi przejdzie ale na tą chwilę nie ogarniam :( tak mi zawrócił w głowie :( :( :(

Gość rozczarowanaaaaaa19
ale co o tym myślicie dziewczyny? :( :(