Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisica84

Czy zmienić pracę????

Polecane posty

Gość lisica84

Pracuje w szkole od 6 lat, od 5 lat w szkole X w której mam zgrany zespół, fajne dzieciaki i ogólnie pracuje mi się tam dobrze. Jedyny minus to ten,że muszę dojeżdżać 20 km. Obecnie mam tam 23 h a w przyszłym roku szkolnym mam mieć 20 h. Dziś dostałam ofertę pracy w mojej miejscowości, miałabym dostać etat, bez wychowawstwa(mam jej w mojej szkole) . Serce mówi mi zostań tam gdzie jesteś a rozum i portfel pracuj na miejscu, bo wiadomo że na paliwo muszę wydać ok 300 zł miesięcznie. Od paru miesięcy staram się z mężem o drugie dziecko. Jeżeli przyjmę propozycję szkoły Y to będę musiała odłożyć moje plany na później i starać się za jakieś 2 lata bo nie chce się zatrudnić i od razu zaciążyć.Zrobiłam listę za i przeciw i nie wiem co zrobić. Proszę o opinię osób postronnych.

Gość lisica84
Właśnie na niego czekam,cholera jak ja nie lubię podejmować decyzji

zostań. Ja jak pracowałam w pierwszej tomiałąm takie same warunki jak ty. Nauczyciele zgrani, fajni dzieciaki super. Teraz pracuje w innej i hmm jeden na drugie pisze donosy, średnio tamsie nauczyciele lubią, a dzieciaki gorsze niż w tej pierwszej Musisz jeszcze wziąć pod uwagę. Teraz idzieszna miasto i żaden rodzic cie nie zaczepi a później ..