Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bądź sobą

sposoby na kolki

Polecane posty

Jakich stosujecie? U mnie leci: -bobotic -poducha elektryczna -kąpiel Pomału wszystko przestaje pomagać, pocieszam się tym, że niby są tylko do 3mca, więc został miesiąc...

Gość podgrzej brzuszek suszarką
i pomasuj to naprawdę działa, tez się z tego śmiałam, ale wyczytałam tu na forum:)

Gość zglupialam...
ja stosowalam delicol, espumisan,debridat(chyba sie tak pisze), masowalam, oklady z cieplej pieluszki, kapiele, suszarka tez chodzila, butelki antykolowe, mleko tez na kolki, pomagalo troche, skonczylo sie gdzies jak maly mial 6 mies :(

Gość zglupialam...
a jeszcze nozki lekko przygniatalam do brzuszka, kolki byly srednio co dwa dni, wieczorami do max 19, co ja sie naplakalam z nim:(

Gość mnnbmn
mojemu też przeszło jak miał pól roku :O

kropelki Sab Smplex i suszarka, a właściwie jej dźwięk moją małą uspokajał , biedaczka tak się wydzierała , a teraz ma 9 miesięcy i płacze tylko jak jest jest na maxa zmęczona, kolki miną ... przyjdzie ząbkowanie :D

Gość ja polecam
u nas wszystko przeszło po sab simplex, w ciągu jednej nocy kloki minęły, 2 lata temu płaciłam 7 euro w niemczech za buteleczkę i starczała na tydzień.

owiń ciasno wraz z rączkami w jakic kocyk. wez na dwie rece ale nie na ramiona i kolysz góra dól

suszarka już też była. kolejnych kropel testować nie chcę ma tyle już bo to wcześniak że szok. a masaż na yt jakiś znalazłam. na kego kolki chyba nic nie pomoże a mleko ma bebilon pepti i do tego nutriton. butelka tommee tippee. zastanawiałam się nad herbatką uspokajającą z hippa co o tym myślicie?