Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukiennicowa

zamówiłam tą suknię i teraz mam wątpliwości :(

Polecane posty

Gość sukiennicowa

Zamówiłam już suknie i dałam zaliczkę, ale mam teraz wątpliwości. Jak mierzyłam tą sukienkę to wydawało mi się, że ładnie i zgrabnie w niej wyglądam...ale jak oglądam teraz w necie te falbaniaste, strojne princeski itp. to zaczynam się obawiać, że wypadnę na swoim ślubie blado i nie zrobię wrażenia na moim przyszłym mężu :( W sumie od początku nie chciałam rozłożystej sukni bo uważałam, ze przy moim wzroście 170cm zrobię się zbyt "wielka", ale teraz jak oglądam tu na forum sukienki to jakoś tak wszyscy zachwycają się właśnie tymi rozłożystymi tiulowymi...dostaję już od tego doła :( a to suknia którą wybrałam i już nie wiem czy dobrze... http://www.galeriazdunskawola.pl/files/collectionitem/4.8%20zasta974.jpg

Gość jest prześliczna
jest śliczna, będziesz na pewno wyglądać przepięknie!! :)

Gość ula której ukradli nick
zjawiskowa i z klasą , masz gust a nie jak wszyscy na tzw "jedno kopyto"

Gość bardzo ładna ta suknia
bardzo ładna ta suknia :)

Gość jsdibjk
Przepiękna!

Gość jestem tu; właśnie ja
super jest ta koronka.:) Bardzo ładna sukienka! I nie oglądaj już innych. :D

Gość najbrzydsze sa golfy
otworzyłam i pomyślałam "piękna.." bez obaw:)

Gość eryka;;;
mi się osobiście nie podoba, ale to tylko moje zdanie, każdy wybiera to co mu się podoba

Gość uvvuuvvuuv
piekna

Gość MoiraK
Bardzo ładna, a kolor biały czy ecru?

Gość hgfvhgg
Ja mam na swoj slub hiszpanke z falbanami, bo w takiej sie zakochalam jak przymierzalam ale twoja jest sliczna, naprawde :)

Gość sukiennicowa
Dziękuję, Wasze pozytywne komentarze potrzymały mnie na duchu :) Chyba faktycznie jak już się wybierze jakąś suknię, to trzeba przestać dalej oglądać bo tylko od tego przybywa wątpliwości... Kolor mojej sukni taki jak na zdjęciu - śmietankowa biel. Jestem blondynką (mniej więcej jak modelka na zdjęciu) i wydaje mi się, że bardziej mi do twarzy w śmietankowej niż śnieżnobiałej.

Gość stomatolog-ona23
REWELACYJNA.......... WYPADNIESZ ZNAKOMICIE

Gość xyz?
Wow, niesamowita. W końcu panna młoda, które nie przypomina rozłożystością bezy albo buki z muminków. :D Piękna sukienka, dla damy z klasą.

Gość abrakadabra polla wolla
sukienka jest ładna, a Ty jestes wysoka, więc bedzie Ci w niej dobrze pamietam, że miałam taki sam kryzys - przy zamawianiu byłam zakochana w mojej sukni. Po przymiarkach - załamka i płacz. W dniu ślubu ponownie mnie zachwyciła i nie zaminiłabym jej na żadną inną!!!! To wszystko stres :)

Gość Jest super, bardzo gustowna
Wspaniała suknia, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!

Gość jdtptmtp
Brak słów,żeby opisać jej piękno.Taka elegancka,z klasą,kobieca i w ogóle ach!Nie miej ŻADNYCH wątpliwości.A tych wieśniarskich sukien z mocno przesadzoną ilością falban ze straganu nawet nie oglądaj. :)

Gość Kłoliberek
Jest idealnie w moim guście, będę mieć bardzo podobną. Zapomnij o tych wszystkich bezach, ta jest przepiękna i elegancka.

Gość napiszę krótko................
śliczna

Gość prosta i eleganckaaaaaa
Sukienka jest piękna. Moja jest trochę podobna, ma koronkową narzutkę podobną do Twojej, chociaż jest trochę szersza u dołu z tego względu, że w wąskiej było mi nieładnie. Szczerze mówiąc dziwi mnie, że większość dziewczyn wciąż zachwyca się szerokimi sukniami w stylu księżniczki i że takie suknie jeszcze nie odeszły w zapomnienie. Myślałam, że większość dziewczyn stawia teraz na elegancję połączoną z prostotą. Wiem, że mojemu facetowi podobają się skromniejsze sukienki, bo w takich wygląda się bardziej naturalnie. Nie przejmuj się innymi dziewczynami, dzięki temu że większość wybiera falbaniaste suknie to właśnie Twoja będzie wyjątkowa :-)

Gość prosta i eleganckaaaaaa
Z ciekawość zapytam ta koronkowa góra jest odpinana?

Gość ta sukienka
jest cudowna, nie mrtw się

Gość moje zdanieeeeeeeeeeeeee
Kazdemu pasuje inna suknia i jechanie po dziewczynach ktore maja bardziej okazale suknie jest smieszne po prostu. Oczywiscie nie kazdemu pasuje suknia ksiezniczka, ale sa takie ktore wygladaja w nich zachwycajaco. Ta suknie jest piekna, choc nie w moim stylu.

Gość dziś na pomarańczowo
suknia jest wspaniała, elegancka i z klasą. będziesz wyglądać olśniewająco, jak dama, a nie jakaś beza w niemodnych, obszernych tiulach. dobry wybór :)

Gość moja siostra
moja siostra miala podobna wygladala slicznie dodatkowo jest bardzo zgrabna wiec wszystko ladnie lezalo ,mnie tez osobiscie bardzo sie podoba szczegolnie ta koronka jest taka kobieca:)fantastyczny wybor....powodzenia i wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia

Gość ciotkaklotkadwa
bardzo skromna i bardzo ładna w skromności swej;)

Gość ddwre
zależy jeszcze w jakim rozmiarze ją zamówiłaś