Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cristal Aqua

Zerwałam dziś z facetem po 4 latach :(

Polecane posty

Gość Cristal Aqua

Wiem, ze to musialo sie stac :( ja zerwałam. On chcial sie oswiadczyc, powiedziałam nie... Nie pasujemy do siebie, od dawna to widziałam. Ja mam inne cele w zyciu, on chce juz osiąść, zbudowac dom. Jest spokojnym typem, niesmialym, skrytym w sobie. Nigdy mi nie mowi co mysli, tak naprawde go nie znam :/... Czesto sie klocimy, wlasciwie codziennie eh, potem przepraszamy. Po rozstaniu dzis dzwonil do mnie i plakał do sluchawki ;( Ale ja nie chce byc z nim, mam juz tego dosc, nie kocham go i nie jestem szczesliwa. Od kiedy go poznalam jestem niestabilna emocjonalnie, mialam mysli samobojcze, czesto pije. Co robic? Jak wytrzymac i nie wrocic? Mam 25 lat a czuje sie jak emerytka ,nie mam sily isc do pracy, nic, cokolwiek zrobic

Tak z daleka i niezobowiązująco napiszę tylko coś oczywistego, że czas pewnie pomoże i może jakieś pisanie dziennika (jako autoterapia), jakieś rozmowy z kimś kobietowym, może jakieś ciekawe zajęcie, które kochasz... Łączę się w smutku.

Gość sparsans
przejdzie ci, zajmij sie domem, praca, zaraz wiosna wyjdz na rower , powoli zapomnisz

Gość panna2323
My rozstalismy sie po prawie 7 latach ślub już był ustalony na przyszł rok... Kochamy sie ale mamyoboje mocne charaktery i nie moglismy sie dogadać. Coraz wiecej kłótni, cichych dni, złosliwości... i do tego jeszcze alkohol. Mógł wypić raz na pół roku wódke, ale jak już spróbował to musiał zawsze do konca a jak miał mocno w czubie to odwalał cyrki , chował sie przede mną zeby jeszcze dopić jak mu nie pozwalałam..