Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

06balbina07

jak często się kochacie?

Polecane posty

mam pytanie jak często się kochacie w tygodniu, w miesiącu? czy to jest normalne, że kobieta ma większy popęd seksualny? dlaczego mojemu chłopakowi nie staje od razu gdy go pieszczę i nie ma wiecznie ochoty na seks? zaczynam się zastanawiać czy nie jest gejem zaznaczam, że oboje jesteśmy przed czterdziestką

Gość J@rosł@w niesmi@ły
Ja jestem taki jak Ty. Tez mam taka ochote na sex moze umowimy sie

Gość Doświadczony przez życie
zdecydowanie za rzadko, bo mocno zaniżam statystykę. Ale już nic nie mówię, bo mnie tu wszyscy znają z narzekania

Normalne ze mozesz miec wiekszy poped ;) Ja uprawiam sex ok 3 razy tygodniowo...czasami czesciej ;) Do tego drugie tyle sie masturbuje ;) I A czy normalne jest ze nie staje facetowi od razu...chyba tak, chociaz mojemu staje od patrzenia na mnie ;)

wiesz, ale mojemu też na początku stawał na mój widok albo jak się tylko przytuliłam, ale to trwało max 4 miesiące teraz muszę się prosić o seks, a i tak wiecznie słyszę wymówki: zmęczony jestem, dzieci wejdą, rodzice są w domu albo najgorsze: byłaś z tym już u specjalisty? czuję, że coś jest nie tak, że coś co było gdzieś się zatraciło po drodze tylko nie wiem gdzie i dlaczego jakie błędy popełniliśmy?

Gość J@ruś j@reczek
Ja z swoja dziewczyna tak mam ze jak przytuli sie to maly juz sterczy. Ale moja ciagle mowi ze wstydzi sie 2 razy w ciagu mies kochamy sie tylko

Gość miłanko12
ja jestem w zwiazku na odległość i jak się spotykamy raz na 2 tygodnie to kochamy się około 6 razy wieć w miesiacu wyjdzie 12 razy

Gość może by tak ...
Muszę przyznać,że chyba sporo wyjdzie ? Ok. 6,5 raza w tygodniu. Nie jest wg. mnie za mało czy za dużo.Weekend to przeważnie 2 razy= 4 plus niektóre dni pon.-piąt. np. 5 a najmniej w te pięć dni to trzy.Nie robimy przerw większych od 1,5 dnia.Uważamy,że brak sexu to wielka strata.Codzienna gonitwę mamy na co dzień i jesteśmy przymuszeni w tym uczestniczyć,ale sex to nasz wybór i wybieramy go by zaznać odrobinę rozkoszy :)

Gość sdffds
Są miesiące, w których średnia to 1-2razy dziennie, są i takie, że raz w tygodniu max. Zależy od nastroju, ilości pracy.

Gość może by tak ...
To właśnie jest podejście,a ile razy na dzień :) samo wyniknie :)

Gość onaładna
ja mam tak samo... tylko że ja mam 28 lat a mój mąż ma 33... raz jest codziennie (tylko że z mojej inicjatywy jest przeważnie) a raz 2 razy w miesiącu- jak tamtym miesiącu...

przed okresem zdarza sie po 5razy dziennie bo mam wtedy mega ochote a tak normalnie to co drugi trzeci dzien ostatnio rzadziej bo malo sie widujemy gdyz matura nadchodzi :/

Gość może by tak ...
onaładna to jeszcze przed wami wiele :) Kto inicjuje nie ważne,ale to że czerpiecie z tego radość bycia ze sobą.Ja i moja mamy już po 50 i mówię .... :) nie zaprzestaniemy jeszcze długo :)

Gość pola3
4razy w tygodniu. Moj chlopak ma wielka ochote na seks tak jak i ja

Gość do kogos powyzej
My kochamy sie od. 20x i wiecej w miesiacu

My z mężem niemal codzień ale i tak brakuje mi czegoś innego .

Gość Juz licze....
W tyg to w sumie zazwyczaj 5-10razy, w weekend (licze od piatku wieczorem do wieczora w niedz.-w sumie)-bedzie 10+