Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luxx

nienawidzę kiedy patrzy na inne!

Polecane posty

Gość luxx

to dziwne, ale jakoś nie potrafię pogodzić się z faktem, że mój facet patrzy na inne laski. czuję się wtedy gorsza. generalnie podobam się facetom, często oglądają sie za mną, sam zresztą to widzi i mówi o tym głośno, dlatego mam wrażenie, że powinien być dumny ze swojej kobiety, zamiast patrzeć na inne. ogólnie myślę, że gdyby nie to, że słodzą mi inni faceci, chyba już dawno wpadłabym w kompleksy... staram się ignorować, kiedy zauważam, że jego wzrok ucieka w strone ładnej kobiety, ale w środku się gotuje. myśle, że to może wynikać z tego, że kiedyś byłam zupełnie szarą myszką i brak było mi pewności siebie.

Gość On ma z pewnoscia
To je zapierdol haha.

Gość zdradzisz, to pewne
nawinie się taki, który świata poza tobą nie będzie widział i pooooooszło! :D

Gość on ma być dumny, że inni
na ciebie patrzą a innej kobiety facet też powinien być dumny ze swojej kobiety, że na nią patrzy twój facet :P

Gość 3333333334444
Albo robi to specjalnie albo nie ma szacunku do ciebie. Rozumiem ze ty nie masz potrzeby ogladania sie za przystojnymi facetami. Wystarcza ci twoj ukochany, a inni nie istnieja. To powinno isc w dwie strony. Kiedys tez tak mialam ze swoim facetem i glosno mu o tym powiedzialam, ze skoro tak uwielbia gapic sie na inne baby to ja mu nie bede w tym przeszkadzac. Nie ma szacunku to do widzenia. Przestal to robic, przynajmniej w moim towarzystwie i to mi wystarcza.

Zainwestuj więc w klapki na oczy takie jakie woźnica zakłada koniom pociągowym. A najlepiej zamknij go w piwnicy, będziesz miała pewność,ze na nikogo nie spojrzy- łajdak:):) ha

Gość kora82
Moj tez patrz ale ja mam to w dupie. Bo jestem pewna siebie i wiem ze inni tez sie gapia na mnie-czasem az nazbyt nachalnie a ja mam z nich wszytich zbicie. Widze ukradkiem ze inni faceci sie na mnie gapia ale ja nawet na nich nie spojrze-oni wiedza ze jestem niedostepna.

Gość ma byc bogaty
Zainwestuj więc w klapki na oczy takie jakie woźnica zakłada koniom pociągowym. x czas terazniejszy wskazuje ze u ciebie jeszcze sa konie pociagowe

najlepiej niech przestanie jeszcze oddychać:classic_cool:

Gość trvfdr
Faceci zerkają bo taka jest natura na was też wcześniej zerkał. A to, że facet zerka sobie nie oznacza nic tylko tyle, że jakąś zwróciła jego uwagę bardziej niż inne ale to nie oznacza, że zaraz was nie wiem zdradzi czy coś.

Gość 56856olkiu
zaraz zabronicie by przyrodzenie reagowało tak jak reaguje na atrakcyjne kobiety.

Gość kobitka83
wkurza mnie tłumaczenie wszystkiego naturą faceta, głupie tłumaczenie braku kultury... mój facet przy mnie nie gapi się na inne laski bo wie ze mnie to wkurza. Mój eks patrzył się nahalanie na inne dziewczyny i czułam się w takich momentach mniej atrakcyjna a poza tym było mi za niego wstyd, ze robił to w sposób malo dyskretny.. :O

Gość kobitka83
a potrafisz rozmawiać bez obrażania? nie pisałam o gapieniu się w biust, tylko o nachalnym gapieniu się na osobę z przysłowiową rozdziwioną japą... wiem, ze faceci się gapia na laski ale prawdziwy dżentelmen przynajmniej w towarzystwie swojej kobiety może się powstrzymać albo robić to tak aby jego kobieta tego nie widziala. Proste jak drut.

To nic dziwnego że się ogląda w końcu faceci to wzrokowcy i czasem robią to nieświadomie.

Gość kora82
zaraz zabronicie by przyrodzenie reagowało tak jak reaguje na atrakcyjne kobiety. O matko dobrze ze tego nie widzimy bo to juz jest przegiecie. Rozumiem ze mldzi chopcy reaguja bo im buzuja hormony. Ale zeby doroslemu facetow stawla na wido babk to juz jest niepoojace.

Gość oni tak
mają, musisz się przyzwyczaić. przechodziłam to.Nie przejmuj się. Mój ma już 60-siątkę, i dopiero teraz to sie lampi, hehe

Gość gdyby kobiety same podchodziły
i zagadywały to co innego ale jak wy stoicie jak kołki to na co faceci mają zwracać uwagę? - na wygląd fizyczny więc co w tym dziwnego, że facet odruchowo zerknie?

Gość tju4he
A ja bym specjalnie lampiła sie na fajnych facetów (wiem, że w Polsce to trudne;() i jeszcze bym kompentowała, zobacz jakie zajebiste ciacho, zobacz ma wieksze mięśnie niż Ty, jest od Ciebie wyższy albo "czemu Ty tak nie wygladasz". Niech zobaczy jak się czuje kobieta jak jej facet glapi sie na inne. Ja już bym mu dała, poniżyłabym go na maksa, aż by się jak brzydkie gówno poczuł!!!!!

Gość oleoleoleole
nie damy sie