Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaaaajjjkaa

Odsyłam mu pierścionek - pomóżcie coś napisać

Polecane posty

Gość Maaaaajjjkaa

Zamierzam odesłać pierścionek zaręczynowy mojemu facetowi. Po dwoch latach nic nie poszlo do przodu, dalej jest bez pracy i dalej mieszka z rodzicami i jest na ich utrzymaniu, a ma ponad 30 lat. Razem z pierscionkiem chce dorzucic kartke z jakims dosadnym tekstem, ale tez z klasa i co by zrozumial. Licze na wasza pomoc

Gość A wY DALEJ KLONIJECIE....
dosadnie będzie odesłać razem z palcem środkowym

Gość z klasą czy nie
z klasą???? dziewczyno takie sprawy załatwia się w cztery oczy a nie pisze kartke🖐️ spotkaj sie z nim, wyjasnij co cie boli i to będzie wtedy klasa

Gość Maaaaajjjkaa
Palce zamierzam zostawiac :) Choc ten srodkowy jeszcze by mnie przekonal ;)

Gość Great Blu
ale Ty chyba się liczysz z tym, że to może być koniec związku? Ja tak to bym przynajmniej zrozumiał na miejscu Twojego faceta...

Gość Maaaaajjjkaa
Nie spotkam sie z nim, mieszka daleko. A po ostatnim spotkaniu i dlugiej rozmowie dalej jest bez zmien. Do kolejnego spotkania nie chce czekac.

Gość Maaaaajjjkaa
Oczywiscie ze rozumiem. Na co mi taki facet, ktory nie moze sie okreslic i tylka ruszyc. Mysle ze wyslanie mu kartki z pierscionkiem to i tak dosc duzy wysilek z mojej strony. Mial dosc czasu. Dobra, macie jakies propozycje?

Gość ciekawe, dla kogo
a po co komu nieudacznik-maminsynek?

Gość ciekawe, dla kogo
napisz mu, zeby pierscionek spieniezyl- przynajmniej przez chwile bedzie mial wlasn pieniadze.

Gość pupotwarz
Napisz mu tak: "Odsyłam ci ten perścionek, gdyż masz ponad 30 lat i mieszkasz wciąż z rodzicami. Nie mam klasy ani pomyślunku, więc o wymyślenie tego tekstu poprosiłam obcych ludzi z kobiecego forum."

napisz, ze wysylasz poczta bo boisz sie pojsc sama do mordoru i wepchnac mu ten o pierscien prosto w oko saurona, a poza tym juz inny czarownik zafascynowal cie swa magiczna laska i nie przeszkadzaja mu nawet twe owlosione hobbicie stopy :)

Gość Lalaaaaaaaa
Ja byłam w podobnej sytuacji, odsyłając pierścionek napisałam "Zwracam Ci coś, coś już do mnie nie należy, życząc Ci jednocześnie wszystkiego dobrego" - napisz to samo:P

Gość pupotwarz
Lalaa A facet coś odpisał? Coś w stylu "Faktycznie, dostałaś ten pierścionek przez pomyłkę, dzięki za uczciwość i wszystkiego dobrego."?

Gość M i M
i to mialy byc zony i matki a z piaskownicy jeszcze nie wyszly

Gość pupotwarz
M i M Co się czepiasz, kobieto? Nie jest najgorzej. Dobrze, że nie chciała odesłać mu tego pierścionka mailem :-).

Gość Maaaaajjjkaa
Raczej wszystkiego dobrego mu zyczyc nie bede. Nie napisze tak, chocby mialo byc to nieszczere. Nie zasluguje na az tak mile slowa. A tekst o spieniezeniu pierscionka bylby dobry. Podejrzewam ze i tak by to zrobil, albo oddal siostrze, ktorej winny jest kupe kasy.

Gość lulilaaa
mogla przekazac przez golebia:D

Gość pupotwarz
Z tym gołębiem to jest pomysł! Można by gołębia nakarmić pierścionkiem, gołąb by poleciał do fajtłapy i wykupkał mu ten pierścionek na głowę. Niby taki symbol, że laska spuszcza fajtłapę :-).

Gość niepa
Witaj, odsyłam Ci ten pierścionek, ponieważ zaręczyny dla mnie znaczą zupełnie co innego, niż dla Ciebie. Zgodziłam się, ponieważ chciałam z Tobą być już na zawsze, jako mąż i żona. Dla Ciebie to było tylko zaklepanie dziewczyny, następny etap, żebym zamilkła. Rozmawiałam z Tobą wielokrotnie na temat ślubu, niestety, nic w tym kierunku nie zrobiłeś, a ja dość długo już czekałam. Jeżeli nie chcesz, abym była Twoją żoną, pozwól komuś innemu tak myśleć w przyszłości. ja bym napisała coś w ten deseń, ale zastanów się dziewczyno... dałabyś się mu ugadać na ew ślub? Z facetem, który ma długi, żyje na garnuszku rodziców i nie ma pracy?

Gość pupotwarz
niepa Czy kobiety nie radzące sobie podczas nocy poślubnej też zastępujesz? Nie wiem która z was jest głupsza, ta co prosi o radę, czy ta która próbuje jej pomóc.

Gość ebfvvvvvvvvvvvvvfsdklm
Witaj, odsyłam Ci ten pierścionek, ponieważ zaręczyny dla mnie znaczą zupełnie co innego, niż dla Ciebie. Zgodziłam się, ponieważ chciałam z Tobą być już na zawsze, jako mąż i żona. Dla Ciebie to było tylko zaklepanie dziewczyny, następny etap, żebym zamilkła. Rozmawiałam z Tobą wielokrotnie na temat ślubu, niestety, nic w tym kierunku nie zrobiłeś, a ja dość długo już czekałam. Jeżeli nie chcesz, abym była Twoją żoną, pozwól komuś innemu tak myśleć w przyszłości." xxx o korwa!! scenariusz do melodramatu tworzysz?? :D

Gość pupotwarz
chciałam z Tobą być już na zawsze, jako mąż i żona xxxxxxxxxxxxxxxx Po czymś takim chłopak by uciekł na księżyc. Na co mu kobieta, która chce być dla niego jako mąż...