Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

jaguar

Polecane posty

Co myślicie o samochodach firmy jaguar. Podobają się Wam? Mam zamiar sobie taki kupić, po tym jak ostatnio dostałem dość okazały spadek...

Gość cezaryn
kup sobie lepiej sznurek,idz do lasu i powieś się

długonoga: tu nie chodzi o to. Po prostu od bardzo dawna uwielbiałem tą markę, a teraz jak mam tyle pieniędzy, że mogę sobie pozwolić na zakup kilkuletniego jaguara, to to jest bardzo nakręcające.

Gość Maryysia91
Popieram! Weź sznurek i idź szukać drzewa ty psychiczna kupo gówna:)

Gość ooooooooooo0
fuj,ja tez jak widzę wpisy tego przygłupa to mam odruch wymiotny

Boże,skąd ta nienawiść? Czy jest coś złego w chęci kupna samochodu o którym od lat się marzyło? Jakbym chciał kupić starego opla to byłoby dobrze?

Gość ooooooooooo0
to żadna nienawiść,to niechęć do nudziarzy śleczących i wypisujacych bzdety forumowe

długonoga: nie wiem tylko dlaczego pierwszą Twoją reakcją było, że na pewno jakaś laska poleci?

ta, masz racje. kup. spadek parzy w lapy. a pomyslales o serwisie, podatku, ubezpieczeniu, czesciach, naprawach? kupic samochod to latwo, utrzymac to juz inna sprawa.

kotka: nie przeznaczyłbym na to całego spadku. Tak jak pisałem, kupiłbym kilkuletni samochód, a taki jest sporo tańszy. Co do napraw, serwisów itd. to dotyczy każdego auta, bo każde się psuje. Wychodząc z takiego założenia ludzie w ogóle nie jeździliby samochodami, tylko komunikacją, bo nie musieliby tam płacić za naprawy.

długonoga: jaguar nie jest chyba raczej marką na którą lecą dziewczyny. Nie wiem, może się mylę...

ja właśnie myślę o przedziale cenowym 20-30 tys. Nie piszę o jakimś nie wiadomo jak drogim aucie. W tej cenie można bez problemu znaleźć kilkuletnie auto tej marki dobrej jakości.