Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trakakakaj

gdzie można kupić tani zegarek?

Polecane posty

Gość trakakakaj

taki do 50 zł? potrzebuje taniego zegarka, od razu mowie ze odpada allegro i ine sklepy internetowe, gdyz przed zakupem chce go zobaczyc... chodzi mi o jakis sklep ktory znajde w kazdej wiekszej galerii

Gość gość
No wlasie HELP"!!!!!

Gość gość
Od dwóch dni jestem dumną posiadaczką zegarka z reserved ;) Są takie złote z trzema paskami do zmieniania : brudny róż, brąz i biel. Jest śliczny! ;) Znajdziesz go na dziale z biżuterią. Koszt : 79.99.

Gość gość
Ja polecam CASIO, to bardzo dobra firma, ja mam juz kilka lat i sobie bardzo chwale. Teraz wcale nie sa takie drogie, jest duzo ladnych, klasycznych modeli.

Gość gość
W Kauflandzie był niedawno badziew po 19 zł W halach targowych jest duży wybór po ok 25 zł. I o dziwo chodzą naprawdę dobrze!

autorka pyta o zegarek w realu do 50 zł , to proponują jej w necie albo za 80 zł czy tu siedzą debilki, które nie umieją liczyć do stówy i nie odrózniają neta od reala??? ---> do autorki ja kilka lat temu kupiłam w lidlu za 30 zł, jestem bardzo zadowolona, zegarek jest ładny i spisuje się dobrze poszukaj w Lidlu/Biedronce/Jysku/Pepco

Gość gość
Tanie zegarki sa w skleach ze sztuczna bizuteria ja kupilam sobie ostatnio zegarek za 30 zlotych w tego typu sklepie i tez podlaczam sie do pytania bo chcualabym kupic sobie drugi za podobna cene i poszukuhe sklepu ze sztuczna bizuteria w wawie

Gość Grochawiak
na placu Szembeka w dni wyplaty; cena- tylko chwila strachu.

Gość gość
ja kupilam na stronie ewatch.com.pl bardzo fajne ceny mają :)

Gość Eryka001
Na http://smalltime.pl/ są tanie zegarki. Kupiłam ostatnio tam sobie taki klasyczny z czarnym paskiem i dałam z przesyłką niecałe 100 zł, więc jak za zegarek Casio to niedużo.

Gość nicek443
Sklep www.techtime.pl gorąco polecam. Co mogę o markach powiedzieć? Oceanic, Dunlop i Xonix to tania, a jednocześnie profesjonalna opcja dla sportowców. Potwierdzam wodoszczelność. Powyższe marki są bardzo lekkie, czasami zapominam, że mam zegarek na łapie :) Dla osób lubiących klasykę wskazałbym u nich zegarki Koning ze standardowym cyferblatem i paskiem ze skóry naturalnej. W oczy rzuca się brak otarć. To ode mnie tyle, mam nadzieję, że pomogłem :)

Gość gość
Takie zegarki można upolować na www.aliexpress24.pl :) fajnie, bo można kupić je o wiele taniej i wcześniej niż u nas :) Ja kupiłam sobie od razu kilka na różne okazje za bezcen. Lepsze niż allegro - tu kupuje się bezpośrednio od producenta :)

Gość gość
W sklepie internetowym allinside.pl są tak tanie zegarki, że się zdziwisz ;) Bardzo niskie ceny, a jakość na prawdę jest bardzo dobra jak taką stawkę :D Sama mam zegarek stamtąd już dłuższy czas ;)

Gość Mariatka
Też znam allinside, mój chłopak ma zegarek od nich. Bardzo ładny, tani był, bezproblemowo działa, ma już ponad rok, więc jakby był kiepski to pewnie juz by nie działał.

Gość gość
u zegarmistrza

Gość gość
na odpuście, jeszcze dostaniesz gratis kolorowe cukierki :)

Gość gość
Rzeczywiście, bardzo fajne rzeczy są na allinside.pl. Chyba kupię tam sobie jakiś zegarek :D

Gość gość
spier/dalaj z tym twoim olinsajd głupia piczo

Gość WściekłyKrólik
Zawsze możesz iść do normalnego sklepu, przymierzyć, pomacać i poobracać,a potem taki sam znaleźć w internetowym sklepie :) Będzie taniej, a i wilk syty i owca cała :-) po;lecam sklep http://www.zegarkowy.pl/, mogę poświadczyć że wszystko jest w porządku jak należy :)

Gość drzewooooo
O, przedmówczyni właśnie poleciła sklep który też zamierzałam właśnie tutaj podać :D To skoro jedna opinia się już pojawiła, to powiem tylko, że popieram całkowicie i pochwalę się może, jakie cudeńko z niej zamówiłam :D http://zegarkowy.pl/casio-ltf-117l-4a1.html xddd

Gość gość
Ja mam bardzo dobrą opinię na temat otletu z siedzibą w UK, którego internetowy adres znajdziesz tu www.poisonstore.com . Oferują tam w sprzedaży jedynie oryginalne modele zegarków takich marek jak dla przykładu Diesel, Michael Kors, Lacoste, Emporio Armani czy Fossil. Bardzo szybko realizują zamówienia i mają naprawdę konkurencyjne ceny.

Gość gość
Jak interesują cię markowe zegarki to koniecznie zajrzyj tu www.poisonestore.com . To oultet, który gwarantuje oryginalny towar, atrakcyjne ceny, szybką dostawę i kompleksową obsługę. W ofercie bez problemu znajdziesz modele takich marek jak na przykład Michael Kors, Emporio Armani, Lacoste oraz Diesel.

Gość gość
Ja kiedyś kupiłem super zegarek tutaj www.poisonstore.com . To naprawdę dobry outlet, w którego ofercie są zegarki znanych marki takich jak chociażby Michael Kors, Emporio Armani, Lacoste, czy Diesel. Bardzo szybko realizują zamówienie a co jest najważniejsze oferuje oryginalne zegarki a nie żadne podróbki jak w większości przypadków w Internecie.

https://www.youtube.com/watch?v=pqLrA6iH6LA ten zegarek jest z******ty, szkieletor (z odkrytym mechanizmem)- super wygląda poruszające się w nim chyba wahadło- jakby serce-jakby zegarek żył, ale kosztuje niestety 5 tysięcy dolarów :-(- (chodząc po ciemnych zakamarkach z takim zegarkiem można się już bać), ale gdzieś w necie od 100 $ można podobne zegarki dostać, chyba oddzielnie kupuje się mechanizm, obudowę i pasek - tak to by wyglądało np. http://www.ebay.com/itm/Serviced-Swiss-Unitas-ETA-6498-Incabloc-Included-Hands-XL-Stem-Crown-/171783605669 nie mam zegarka więc jestem zielony w tych sprawach, ale tak mi się wydaje

Gość gość
Mogę na pewno rekomendować zegarki jakie tworzy i projektuje Aerowatch. Znam markę od lat i sobie bardzo cenię ich podejście do tematu. Robią zegarki z duszą, już po samym wyglądzie bez zauważenia logo można być pewnym, że jest to zegarek ze stajni Aerowatch. Charakterystyczna robota. Najlepiej samemu ocenić estetykę w konkretnych kolekcjach na stronie www.aerowatch.pl.