Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE ZNACIE SIE TUTAJ NA TYM

CZY ZARYZYKOWALIBYSCIE ZROBIC ZDJECIE DO DOWODU SAMEMU ZWYKLA CYFROWKA>

Polecane posty

CZY DA SIE W OGOLE? MAM SCIANY KREMOWE A NIE BIALE.. A SLYSZALAM ZE MUSZA BYC BIALE.. W KRAKOWIE NIE MA MIEJSCA TAKIEGO BY TO WYDRUKOWAC SAMEMU WIEC DO FOTOGRAFA BYM ZANIOSLA I BY MI WYDRUKOWAL ALE CZY DA SIE SAMEMU ZROBIC? SZKODA ZE TRZEBA DO FOTOGRAFA ZANOSIC A NIE MA TAKICH MASZYN ZEBY DRUKOWALY OD RAZU I W TAKIEJ JAk chcemu wielkosci

Gość jascs
Ja robiłem do identyfikatora w pracy. Tło wychodziło ciemne i nierówno oświetlone. Do identyfikatora przeszło, ale do dowodu raczej nie będzie się nadawać.

no szkodsa

Gość to taka prosta historia
ja do prawka robiłam sama ,do indeksu też ,ściane kremową wybielisz nawet w paincie , tylko pamiętaj o ustawieniach twarzy i niech ci ktoś zrobi a nie na samowyzwalaczu

a w krakowie idz na karmelicką , nr nie wiem ,ale cafe internet niedaleko karmelitów w strone alei , cafe internet i sklep z zegarkami tam wydrukujesz

Gość DZIEKI KOCHANAAAA
W KRAKOWIE ALE SAMA WYDRUKUJE ? TO PODOBNO TRZEBA UMIEC ZMIENIAC FORMAT OTDA JA NIE UMIEM I NIE WIEM JAK :(WIEC SAMEMU CIEZKO WYDRUKOWAC

tam są panowie bardzo fajni ( oprócz starego pryka -szefa chama) i ci pomogą ,tylko wgraj na pena albo na pocztę ,jak masz problem z kasą to 16 zł kosztuje też na karmelickiej przy alejach naprzeciw kefirka , za wydruk zapłacisz koło 5 zł bo to papier specjalny.

16 zł fotograf rzecz jasna ,a 5 zł wydruk w tym cafe net