Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pora wziąć się za siebie

PAZNOKCIE - Dziewczyny pomóżcie mi proszę bo mam pytanie

Polecane posty

Hej Dziewczyny! Możecie mi powiedzieć czy białe końcówki paznokci można jakoś zmienić? Tzn.chodzi mi o to miejsce w którym paznokcieć zaczyna "odchodzić" od skóry palca:P i jest biały;) u rąk mam te białe końcówki ok, ale zauważyłam, że w dużych paznokciach w stóp są takie jakby fale zamiast ładnej, półokrągłej końcówki:( czy da się to jakoś zniwelować żeby paznokcie wróciły do normalnego stanu? pewnie to dlatego, ze obcinając i piłując paznokcie u stóp zawsze dużo przy nich grzebię, wtykam nawet pilnik pod paznokieć żeby wszystko spod niego usunąć, tzn.skórki jakieś i inne badziewia:P i chyba musiałam coś naruszyć, że w niektórych miejscach paznokieć odchodzi "wczesniej" niż w innych i mam białą falę zamiast równego kończenia:( macie jakiś pomysł?:(

Gość nmklsk
jeju ale masz problem llepiej sie lecz na glowe

ten temat nie jest sierowany do Ciebie - wyraźnie napisałam "Dziewczyny" a nie "wredne raszple":p

Gość jkjkjkj
sama sobie zaznacz gdzie ma byc ta biała kreska, tylko zrob tak by mniej wiecej było równo na obu paluchach i załatwione:) albo ppo prostu zrob normala bez udziwnien, tylko jakis wzorek co odwroci uwage:)