Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Donosy i doniesienia czyli jak się to robi?

Polecane posty

Czy można napisać donos do: 1.Urzędu Skarbowego 2.Zusu 3.Mopsu 4.Straży miejskiej 5.Policjii 6.Prokuratury 7.Sądu Oraz donosy do: 8.PIP 9.Urzędy pracy 10.Starostwa 11.Sanepidu Jeśli chodzi o punkt 4,5,6 i 7 nie wiem jaki tutaj mógłby być donos? czy jeśli ktoś np. wsiada do samochodu pod wpływem alkoholu i narkotyków oraz w trakcie zajmowania się dziećmi po zażyciu jakiejś używki to wystarczający powód do tego by to rozpatrywali czy wyrzucą do kosza. I czy np. jeśli ktoś gotuje w domu obiad z nieświeżych produktów(odnosi się do punktu 11) to też wystarczający powód by donieść do sanepidu? Czy jeśli ktoś zatrudnia panią do sprzątania na czarn(odnosi się do punktu 1) to również można wykorzystać tutaj punkty 8,9 i 10?

Gość wwwww
można pisać co się chce, muszą przyjąć. Jak nie będzie należeć do ich właściwości przekażą, proste. Praca na czarno nie interesuje strarostwa - zadania o znaczeniu ponadgminnym- bezpieczeństwo, drogi, zdrowie, szkolnictwo.

Gość tama tamka
4,5,6,7 - mam kumpla co piastuje wysokie stanowisko w jednej z tych instytucji i pali mj na potęgę ,w domu zawsze minimum 3g na czarną godzinę ,napisać ?

Gość ja potrzebuje cos wiedzieć
muszę do PIP-u na pewne p***y donieść, tylko nie wiem czy PIP ich wcześniej nie powiadomi ,że będzie kontrola i proszę się przygotować

Gość odnośnie pip i konytoli
mi trzeba napisać do pipu , jak to właśnie jest powiadamiają s*********w o kontroli?bo to juz by było przegiecie