Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tally09876ty

tally weijl moja nowa kurtka doradźcie zdj :)

Polecane posty

Gość hfhghhs
A mnie sie podoba! Gdzie kupiłaś i ile kosztowała? Marzy mi sie taka.....

Gość Prawda jest taka.
Co to znaczy normalna bluzka? Nie bedzie chodzila w golfie albo czyms za duzym tak jak ty ;)

Co za idioci...nsprawde :D Kurtka calkiem ladna i fajnie Ci w niej- rzeczywiscie oryginalna nie rezygnuj z niej choc faktycznie moglaby byc o ciut ciut wieksza bo wyglada na przymala ale moze to wina zdjecia a kurtka jest dopasowana ;-)

pomijając ten bezsensowny komentarz powyzej powiem, że kurtka dosyć smiała, muszą byc do niej dobrze dobrane dodatki, żeby fajnie sie prezentowala, ale na pewno jest modna, bo stylizowana na zakiecik coco , co będziesz do tego nosić? jaką torebkę? buty ?

Gość derrtyty
fajnie ze 2 godziny nikt nie pisal a dopiero jak ja dalam posta to zaraz caly wianuszek postow ;)

Gość tally09876ty
dzięki :) kupiłam ją na allegro za 120 zl bo do wawy mam za daleko

Gość btrbbbbbbrththtrgrg
Do tego legginsy take zeby bylo widac majtki i biale kozaczki, ale bedziesz wymiatac dziewczyno...

Gość gdzie jest groszek?
mysle ze kurtka fajna,tylko musisz ja fajnie zestawic,by nie wygladało tandetnie :p

Gość derrtyty
no ale weźcie, zauważcie, że taka zawsze musi wypiąc dupe (zdjęcie drugie) i koniecznie zalozyc bluzke z dekoldem zeby bylo widac cyce i oczywiscie pushup. nie, nie jestem aseksualna, moge chyba swoje zdanie wyrazic. ja bym sie wstydzila tak wyjsc na ulice jak ty bo ta kurtka jest na ciebie po prostu za mala i wygladasz w niej smiesznie.

Gość hfhghhs
naprawde jest świetna!!!

Gość derrtyty
w sumie to ty w ogole talii nie masz, taki kołek, więc wypinaj ten tylek bo inaczej mozna cie pomylic z chlopakiem...

Gość btrbbbbbbrththtrgrg
Swietna????? tandeta do potegi n, wyglada bardzo "rusko", za darmo bym jej nie chciala.....

Gość tally09876ty
mam buty na wysokiej koturnie czarne zamszowe i http://www.google.pl/imgres?q=botki+platforma&start=159&hl=pl&biw=1280&bih=709&tbm=isch&tbnid=8stwB6obUcJ4FM:&imgrefurl=http://eskimoski.pl/2012/12/02/buty-gwiazd-botki-platformy-lity-czarne-cwieki-r40-2/&docid=64U2tDsHuTFeBM&imgurl=http://eskimoski.pl/photos/buty-gwiazd-botki-platformy-lity-czarne-cwieki-r40-2837295817.jpg&w=662&h=632&ei=aElcUfXZManx4QSJs4CQBg&zoom=1&ved=1t:3588,r:61,s:100,i:187&iact=rc&dur=472&page=8&tbnh=188&tbnw=190&ndsp=24&tx=36&ty=70 bez ćwieków. a torebek mam dużo więc coś sie dobierze

Gość hfhghhs
Tak nie podoba sie bo same macie stare katanki,i góry od dresików ortalionowych!

Gość karmii
Ty musisz miec bardzo daleko wszedzie dziewczyno, wiesz na zabawe do remizy to zajebista ale raczej nie pokazuj sie w niej nigdzie indziej....

Gość errorsiewkradl
Chyba 1,20 kosztowała i to pesos.

Gość Kurtka ok
ale faktycznie mogłaby być nieco większa ;)

madleneka nie ma sprawy :) x Gdzie wy widzicie bluzke z dekoldem? Przeciez to zwykla bokserka :/ Za glowe się lapie jak to czytam...Wypieta dupa i cycki na 2 zdjeciu?! Matko Boska!! Toż przeciez dziewczyna odwrocila się bokiem zeby pokazac kurtke z kazdej perspektywy. Ale wiadomo kazdy zobaczy na zdjeciu to co chce widziec a nie to co na nim jest.. x A skoro tak na remizie sie znacie,to sami musicie miec niedaleko albo conajmniej raz tam byliscie ze sie wypowiadacie...Bo rozumiem ze gdyby tak nie bylo to nie wypowiadacie sie w temacie ktorego nie znacie prawda?

Gość tally09876ty
żal mi niektórych dziewczyn, jesteście żałosne tylko to potraficie, cisnąć po innych. na forach jesteście mocne.... bezmózgowce.... a w realu pewnie wyglądacie na zaniedbane grube świnie.... a innym dziewczynom zazdrościcie... żal hahaha :D

Gość hfhghhs
haahhh masz racje!!! Rzucaja sie jak reksio na szynke bo ich nie stac na fajne ciuchy! Tylko same brzydale to piszą!!! Precz z brzydotą!!!!

Gość hfhghhs
ate kozaczki karmii to pewnie twoje

Gość tally09876ty
a i co do mojego pępka to mam kolczyk idio tko : > ale wiesz nie będę się tłumaczyć prostaczkom : )

Gość karmii
Tak, wlasnie sobie takie kupilam, jeszcze tylko taka zajebista kurteczke potrzebuje i moge wyrywac ciacha pod remiza...

Gość tally09876ty
tam u niej to pewnie taka moda na te ''kozaczki'' pod latarnią w nich stoisz? na pewno do Cb pasują :) szkoda że ty nie pokażesz swojej ''pięknej'' figury łahahaha : >

Gość hfhghhs
No tak, bo ty najdalej to pod remizą byłaś!

Gość hfhghhs
A twoje ciacha to pewnie w lakierkach chodzą!

Gość karmii
Tak, a do dziewczyny w takiej kurtce najlepiej pasuje misiek ogolony na lysa pale z krowim lancuchem na szyi, do tego modny dres a chod jakby mial spuchnieta jaja i telewizor pod kazda pacha... Autorko nie zapomnij o pasemkach i "perfumie" za piatala....