Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocomora

czy on chciał czegos wiecej czy mi sie wydaje ?

Polecane posty

Gość cocomora

kilka dni temu nocowalam u kuzyna. Nie mieszka on sam. Ja spalam w salonie on u siebiewpokoju. I kurde jak siepolozylismy zaczal mnie zaczepiac smsami. Wiec wybralam sie do niego do pokoju. Rozmawialismy przez 5min o dupie marynie. A on w pewnym momencie odkryl koldre i mowi zebym sie kolo niego polozyla?????? Ja zaczelam sie smiac i mowie, że nie bo ide spac a on na to, zebym sie kolo niego polozyla bedziemy sobie lezec???? WTF???? Zasmialam sie i powiedzialam ze ide spac a on jak wychodzilam klepnac mnie jeszcze w tylek o_O! Juz nie mowiac o tym, ze czesto wczesniej slyszałam od niego zboczone teksty. Nie jakies chamskie ale jednak. Zawsze odbierałam to jako zarty , alekurde po ostatniej akcji chyba przestaje wierzyć ze to zarty

Gość oleoleola
miał wzwód?

Gość cocomora
jezu nie wiem ciemno było:P

Gość oleoleola
No to trzeba było sprawdzić dziewczyno! To by wyjaśniło sprawę.

Gość jkjkjkj
krecisz go i tyle, kuzyn? grubo lepiej uwazaj mala...

Gość cocomora
no tak przeciez powinnam wtedy wsadzic mu reke w majtki, ze ja glupia na to nie wpadlam:P

Gość cocomora
tak kuzyn, troche dalszy ale jednak. moze dlatego tak mnie tokreci:o cos zakazanego:o:P

Gość oleoleola
Nie no od razu w majty...bez przesady. Następnym razem połóż rękę na kołdrze i wybadaj, czy pod kołdrą miękko czy wprost przeciwnie.

Gość cocomora
Nie chciałamsię kłaść dlatego, że nie bylismy sami w mieszkaniu. To było by zbyt dziwne gdybym siedziała u niego w pokoju. Zresztą myśle, że gdybym się położyła obok napewno by do czegoś doszło. Kurde pisze tutaj na kaafe bo chciałam się upewnić poprostu czy ja mam jakąs chorą wyobraźnie i robie z igły widły, czy faktycznie jest coś na rzeczy.

Gość cocomora
Aleks bo nie byliśmy sami na mieszkaniu:P Wsystko było by słychać. Pozatym to prawdę mówiąc "zatkało mnie". I trochę się zmieszałam. Co nie zmienia faktu, że się strasznie napaliłam!:o

Gość Ja pamiętam jak miałem 17 lat
moja kuzynka 15 razem często sypialiśmy ale bez sexu czy przytulania, spędzaliśmy razem po prostu wakacjie i ona się wkręciła trochę i zapytała wprost czy byśmy nie zostali parą, oczywiście odmówiłem potem żałowałem bo mogliśmy się chociaż wybzykać :).

Gość cocomora
A rzucałes do niej erotycznymi tekstami? Albo pisałes do niej w smsach czy chcialabym go pocałowac w ustaczka? Albo, ze mógłbys poccałować moja dupke jakbym chciala? Ok niby wszystko w zartach...

Gość du pareil au meme
a przespalabys sie z nim?

Gość cocomora
chyba tak..raczej tak. jesli miałabyum pewnosc, ze on takze tego chce