Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieudacznik i przegraniecżycia

Jestem NIEUDACZNIKIEM Dlatego dałem sobie spokój z kobietami

Polecane posty

Gość Nieudacznik i przegraniecżycia

Tak jak w temacie.Moja pensja to 1200zl i dalem sobie spokoj z kobietami,bo z taka kasa to jakiejs fajnej dupie nic nie zaoferuje.Nigdy w zyciu nie bylem na zadnej imprezie i nie zamierzam isc bo chodze w wiejskich ciuchach,i szybko przed laskami wyszedl bym na ciote.Jestem prawiczkiem,ale cóz nie kazdemu sa pisane fajne laski i sporo kasy.Nie bede na sile szukal kobiety,bo uwazam ze nic soba niereprezentuje i nie zasluguje na kobiete.Dodatkowo jestem raczej mało przystojny,dodatkowo jestem strasznym nudziarzem,przez co w szkole nie mialem kolegow bo nikt nie chcial ze mna gadac.Dodatkowo po co kobiecie taki nudziarz i nieudacznik jak ja,jak znajdzie przystojnego faceta z kasa,i zaradnego z ktorym bedzie sie czula miło.Także jestem nudnym nieudacznym prawiczkiem bez kasy którego żadna nie chce i nie będzie chcieć.

Gość norroo
idź na księdza to parafianie sfinansują ci audi do tego kobiety będą się za tobą uganiać

Gość córka alkoholika
Ciesz się że w ogóle masz pracę ja jej nie mam na dodatek mieszkam z drącym ryj alkoholikiem :O co z tego że jestem ładna i zgrabna nic :(