Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzucamczary

Drugi dzien wesela

Polecane posty

Gość rzucamczary

Witam Ide z moim chkopakiem na wesle teraz wsobotę, w niedzielę sa poprawiny i nie.wiem w czym iść czy tej sukience co byłam czy kupić jakos jeszcze? Ogolem nie nosze bo jestem osoba otylom i niewiem co zrobic.

Gość kasida
a gdzie sa organizowane poprawiny ? w tym samym miejscu co wesele? bedziecie nocowac na miejscu czy moze organizowane sa w zupelnie innym miejscu? jesli w tym samym to nie widze przeszkod zebys poszla w tej samej sukience..jesli oczywiscie bedzie Ci wygodnie :) ja bylam na jednym weselu i tam mielismy pokoje dla gosci rano ubralam ta sama spodnice i bluzke, ktora mialam na wesele. czulam sie jednak lekko nieswieza :/ wydaje mi sie ze moglabys pomyslec o zalozeniu spodni i do tego jakiejs ciekawej bluzki

Witam serdecznie, zdecydowanie powinna pomyśleć o czymś innym na poprawiny. Teraz założenie tej samej rzeczy wydaje się wygodnym rozwiązaniem, ale pamiętajmy o tym, że goście najczęściej zmieniają swoje kreacje i w czasie uroczystości przyniesie Ci to pewien dyskomfort. Pozdrawiam

Witam serdecznie, zdecydowanie powinna pomyśleć o czymś innym na poprawiny. Teraz założenie tej samej rzeczy wydaje się wygodnym rozwiązaniem, ale pamiętajmy o tym, że goście najczęściej zmieniają swoje kreacje i w czasie uroczystości przyniesie Ci to pewien dyskomfort. Pozdrawiam

Gość jkjkjkj
przestan przepocona sukienke jeszcze raz chcesz założyc, masakra beda sie patrzec na ciebie jak na idiotke i straca szacunek, daj sobie siana idz w czym innym, mniej skromnym, ale mimo wszystko innym...

Gość rzucamczary
Tak poprawiny są tam gdzie wesele, i nocujemy miejscu, tak myślam żeby.iść.w tej sukience, bo mam.ograniczone środki na wydanie rzeczy i fryzjera:-(

Gość rzucamczary
Tak właśnie zrobie żeby kupic jeszcze jedna sukienkę bardziej skromna ale jednak inna

Miejsce i nocleg akurat nie ma tutaj żadnego znaczenia. Poprawiny są mniej zobowiązujące i nie potrzeba nam już na nie wyjątkowych kreacji. Wiele osób po prostu wybiera na nie coś ze swojej starszej garderoby i nie kupuje nowych rzeczy. Lepiej ubrać coś mniej efektownego, ale świeżego.

Gość rzucamczary
A np. Moglabym ubrac spodnie? I jakos fajna bluzke?

Gość ja powiem
moim zdaniem nie wypada iść w tym samym ubraniu po całonocnej imprezie. Na poprawinach możesz mieć zwykłe spodnie i bluzkę byleby ładne, w miarę nowe i świeże.

Gość kasida
a mi sie wydaje ze jednak miejsce ma znaczenie bylismy kiedys na poprawinach ktore odbywaly sie na dzialce niektore dziewczyny poubieraly sie w sukienki a pozniej zalowaly ze nie zalozyly czegos w czym by sie czuly swobodniej

Autorce tematu chodziło o to, czy może ubrać tą samą rzecz dwa razy - na wesele i poprawiny, a nie o to, jaki strój pasuje do danych okoliczności. Zawsze staramy się zmienić swój strój, by czuć się świeżo i komfortowo. To jest ważne nie tylko dla nas, ale także dla osób, które przebywają w naszym towarzystwie.

Gość rzucamczary
ardzo dziekuje za pomoc:-)

Dużo lepiej będziesz wyglądać i się czuć idąc nawet w codziennych ciuchach niż w kreacji z dnia poprzedniego :)

Gość gigijk
na poprawiny to juz wszyscy bardziej na luzoie sie ubieraja, mozesz nawet zalozyc jaks spudniczke, lub eleganckie spodnie, takie poprawiny trwaja krocej niz wesele i zazwyczaj jest juz polowa gosci bo reszta to juz do domu pojedzie