Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy komus

czy komus podobaja sie te buty??

Polecane posty

Gość czy komus

http://i.imgur.com/ouMmZ0b.jpg http://i.imgur.com/vTg51aE.jpg http://i.imgur.com/03PEKoL.jpg czy ktos z was chcialby kupic te buciki? to rozmiar 22 sa uzywane lecz nie dlugo noszone okolo 2 miesiace i dziecko bylo wtedy ledwo chodzace :D oczywiscie jak widac na zdjeciu sa lekko starte ale zawsze mozna to zamalowac;) moge je sprzedac za 20 zl bo zdaje sobie z tego sprawe ze sa uzywane wlasnie. kupilam je w firmowym sklepie adidas za 139 zl:D jesli ktoras z mam bylaby zdecydowana niech sie odezwie pozdrawiam :)

Gość chyba zartujesz
sprzedajesz wytarte buty, za darmo bym sie wstydzila komus je oferowac. i co z tego, ze kupilas w firmowym skoro sa zniszczone? ludzie wstydu nie maja.

Gość też bym raczej
się nie zainteresowała. Dokładnie jak osoba wyżej, ja nawet jak komuś za darmo oddaje to w niezniszczonym stanie.

Gość ło żeszzzzz
po 2 miesiacach starte noski ?

Gość a fe, brzydko, brzydko
i noski starte, i podłoga brudna - zgroza :P

Gość czy komus
ale te butki maja tylko starte na czubku butow nic wiecej.

Gość ło żeszzzzz
powiedzcie mi, po co kupowac ledwo chodzącemu dziecku adidaski za taką cenę

Gość Prawda jest taka.
Po 2 miesiacach starte buty? ;)

Gość czy komus
bo dziecko uczylo sie chodzic dlatego te czubki sie starly. ja nie chce nikomu wciskac tu nic na sile. leza te buciki u mnie od zeszlego lata po 2 miesiacach bo malej noga szybko urosla nie mam komu oddac dlatego pytam was.czy ktos by chcial.

Gość 222323422
myslisz ze kupimy te stare zdarte smierdziele bo maja logo "adidas" wez sie kretynko ogarnij :o

Gość ło żeszzzzz
ale wytłumacz mi po jaką cholerę kupowac takiemu maluszkowi adidasy do nauki chodzenia za 140 zł ?

Gość ever ever
ale dziewczyna przeciez tylko pyta czy ktos byłby zaineresowany i nie każe nikomu brac tych bucików.. po co takie komentarze o brudnej podłodze itp... mój synek chodzi juz od 2 m-cy a ma rozmiar 21, wiec mysle ze dla takiego biegajacego juz dzieciaczka to w sam raz na "dotarcie"..:) zaproponuj wymianę za chuseczki nawilżane, czekolade itd to moze sie ktos skusi :)

Gość czy komus
to nie sa zadne stare smierdziele

Gość czy komus
kazdy kupuje buty za cena taka jaka uwaza za sluszna, ja kupuje firmowe buty sobie to rowniez mojemu dziecku. nie chce tu nikomu nic wciskac bo gdybym chciala i byla bezczelna to spytalabym czy ktos chce kupic te buty za 100 zl bo przeciez kosztowaly 140 :D ja tylko pytam czy ktos chcialby je za symboliczne 20 zl.

Gość aaaagata z podkarpacia
oj boze te buty wygladaja jak z 3 dzieci ktore w nich chodzily. Moj synek uczyl sie chodzic w nike przez 3 miesiace , dzien w dzien na polu deszcz czy slonce w piachu itp.a byly w idealnym stanie i wywracal sie co chwile , sprzedalam je za 60 zl

Gość ever ever
autorko wystaw na tablica.pl, tu raczej nikogo nie znajdziesz...

Gość Durottka
jesu..obrzydliwe. Najśmieszniejsze, że ktoś się szczyci że kupił Adidasy...buahahaha. Jak Bartki , Geoxy i Elephanten są 2 x droższe...Ja kupuję Adidasy jak kasy mam mniej...bleh.

Gość czy komus
zdjecie nie oddaje uroku jakie sa w rzeczywistosci to fakt, moze powinnam zrobic lepsze zdhecie.ja nie chce sprzedawac ich za 60 zl i sobie zarabiac chcialam je sprzeadc za symboliczne 20 czy 10 zl ale jak nikt nie chce to ok

Gość czy komus
przeciez ja sie nie szczyce z tego ze to sa adidasy napisalam tylko ze firma adidas... podalam nazwe i tyle

Gość przesadzacie tylko i tyle
wcale nie sa jakies masakrycznie zniszczone - moja corka w jeden dzien potrafila lepiej zajechac swoje nowiutkie buciki z peppa. Wyszla tylko raz na scuttle baga i juz noski zdarte

mi tez nie chodzilo o kase dziewczyno :) takie firmy sie szybko nie obdzieraja i nie niszcza . Ja wystawilam cene do negocjacji pani jedna zadzwonila i cene zaproponowala .

Gość fyhuuuuu
ta kupila je za dyche w lumoie i teraz sprzedaje :D

zreszta w zyciu bym nie zalozyla dziecku uzywanych butow , wole mniej oryginalne i tansze niz uzywane .