Gość lili934 Napisano Kwiecień 3, 2013 szukam w miarę szybkiego Internetu z jak największą ilością GB w przedziale cenowym 30-40 zł.Na tą chwilę mam Play 3 gb i jestem srednio zadowolona. Proszę o pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miauczydelko 1 Napisano Kwiecień 3, 2013 oby nie upc-wiecznie nie ma...albo tv albo internetu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krewetka z pieczarkami Napisano Kwiecień 3, 2013 vectra stacjonarny orange bezprzwodowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lili934 Napisano Kwiecień 3, 2013 chciałabym również żeby w tym przedziale było jak najwięcej GB,ponieważ 3 GB kończy mi sie w połowie lub pod koniec miesciąca.Nie mogę nawet filmu ściągnąć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 28, 2016 ja szukam dobrego jakościowo internetu - gdzie taki znajdę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 2, 2016 ja do swojej firmy zamówiłam Internet w http://www.kempa-satellite.com/ tam mają fajne rozwiązania i dość atrakcyjne ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AnetaMaria Napisano Wrzesień 21, 2018 A jaki będzie najlepszy internet dla małej firmy? Tak, żeby było w miarę tanio, ale stabilny i ewentialnie ze stałym IP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maykel Napisano Wrzesień 27, 2018 Zobacz na stronie https://panwybierak.pl/ Wpisz adres firmy i pojawią się oferty dostawców dostępne w tym miejscu. Ja mam Orange, dobrze się sprawdza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maruioszek Napisano Październik 22, 2018 Z tego co wiem to UPC ma dobrą ofertę, dla firm własnie. Warto u nic sprawdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dagmara Napisano Maj 23, 2019 Pracuje w firmie, której internet dostarcza Intelligent Technologies, internet działa bardzo szybko. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irek Napisano Czerwiec 18, 2019 U nas w firmie korzystamy z internetu z Intelligent Technologies, mogę potwierdzic, internet jest świetny. Ponadto firma ma fajny system do wideokonferencji. Bardzo innowacyjna firma, polecem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michał Napisano Czerwiec 18, 2019 Też mamy w firmie Intelligent, uzywamy wideokonferencji, to prawda firma jest innowacyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maksym Napisano Czerwiec 18, 2019 Intelligent Technologies najlepiej sie sprawdzi, bardzo sprawny. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alendsander Napisano Czerwiec 19, 2019 Wideokonferencje z Int Techn. sa rewelacyjne, mają bardzo dużo fajnych funkcji. Korzystamy i nie żałujemy ze wybralismy tą firme. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ula Napisano Czerwiec 19, 2019 Dnia 18.06.2019 o 14:33, Gość Michał napisał: Też mamy w firmie Intelligent, uzywamy wideokonferencji, to prawda firma jest innowacyjna potwierdzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sebastian Napisano Czerwiec 19, 2019 Warto dodac ze w Intelligent tehcnologies maja fajne wideokonferencje, fajny system z wieloma funkcjami, uzywamy w firmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Napisano Czerwiec 21, 2019 Inteligent Technologies najlepsza firma, polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michał Napisano Lipiec 8, 2019 W mojej firmie korzystamy z internetu z Intelligent Technologies, jestesmy zachwyceni jak błyskawicznie działa internet, ponadto mamy wideokonferencje, z ktorych kazdy jest zadowolony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krystian Napisano Lipiec 9, 2019 Czy ta firma dostarcza internet tylko dla firm, czy też np. mogłbym zamówić do domu zamiast kablówki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iwona Napisano Lipiec 10, 2019 23 godziny temu, Gość Krystian napisał: Czy ta firma dostarcza internet tylko dla firm, czy też np. mogłbym zamówić do domu zamiast kablówki? mozna tez do domu, polecam internet działa jak strzała mówiąc kolokwialnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dagmara Napisano Lipiec 11, 2019 Ja tez jestem bardzo zadowolona z usług inteligent technologies, bardzo sprawny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ala Napisano Lipiec 15, 2019 Intelligent technologies bardzo skutecznie zmiotło konkurencje, obecnie najlepsi na rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Patrycja Napisano Sierpień 8, 2019 Dokladnie, z zadnej innej firmy nie bylam tak zadowolona. Intelligent technologies zdalo swoj test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Barbara Napisano Sierpień 12, 2019 Dnia 8.08.2019 o 16:17, Gość Patrycja napisał: Dokladnie, z zadnej innej firmy nie bylam tak zadowolona. Intelligent technologies zdalo swoj test Ja mam pol roku zaledwie, ale tez nie narzekam. Z poprzednimi dostawcami co i rusz byly jakies komplikacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia Napisano Sierpień 12, 2019 Dnia 8.08.2019 o 16:17, Gość Patrycja napisał: Dokladnie, z zadnej innej firmy nie bylam tak zadowolona. Intelligent technologies zdalo swoj test U mnie też, a bylam bardzo sceptycznie nastawiona. Poki co wspolprace oceniam na spory plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marysia Napisano Sierpień 12, 2019 Ja mam innego operatora obecnie, ale nie jestem zadowolona. Ciagle sie cos tnie, a koszty duzo wyzsze. Tutaj polecaja intelligent technologies no i fakt, mialam kilka miesiecy i bylo ok zaluje ze zmienilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Emil Napisano Sierpień 19, 2019 Ja również polecam Intelligent Technologies, internet działa naprawde bardzo szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2019 jakie są ceny w tym intelligent? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Napisano Wrzesień 16, 2019 Ceny są dobre, warto wybrać Intelligent , internet działa dobrze, nie było nigdy problemu z łączem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kajos Napisano Wrzesień 17, 2019 Dnia 16.09.2019 o 09:07, Gość Mateusz napisał: Ceny są dobre, warto wybrać Intelligent , internet działa dobrze, nie było nigdy problemu z łączem. Masz ten internet w domu czy w firmie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach