Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ESTMERE

KTO W LUBLINIE MA NIEPOTRZEBNE STARE DREWNIANE MEBLE KTORE MOZE ODDAC?

Polecane posty

Gość ESTMERE

potrzebuje takich staroci na opal, skonczylo mi sie drewno a poki co nie mam kasy by kupic...sama wychopwuje 4 letnia coreczke, w domu hebel,. ta przekleta zima nie popuszcza...jesli ktos z was ma jakies stare frewniane graty to chetnie odbiore i bede wdzieczna z calego serca!

Gość ESTMERE
prosze, pomozcie, moze macie w piwnicy jakies niepotrzebne graty, dla was to drobiazg a moje dziecko bedzie mialo cieplo..jest juz tak zle,. ze pale swoimi ksiazkami:(:(:(:(:(

Gość derrtyty
estmere daj numer konta to ci ktos przeleje kase. ja tu widzialam sporo postow osob co sie chwalą, ze zarabiaja po 5-10tys miseicznie, oszczednosci mają ze ho ho, po kilka mieszkan. ja jestem biedna wiec nie mam z czego pomoc.

Gość xvcvcxcxvc
Ta, jasne... dam, a później wystawisz je jako antyki na allegro :classic_cool:

Gość ESTMERE
derrrrty nie chce jalmuzny, nie jestem anciagaczka. prosze tylko o pomoc jesli ktos ma cos, co i tak by wyrzucil. nie stac mnie w tym momencie po prostu....

Gość ESTMERE
nie swiruj z tym allegro mi chodzi o jakies stare poniszczone graciszcza ktore mozna porabac i spalic:(

Gość marcheweczka...
A bylas w mopsie? Tam powinni udzielic ci pomocy...

Gość marcheweczka...
Popatrz tez a anonsach tam sa ogloszenia takie ze ktos cos tam odda za darmo

Gość ESTMERE
nic nie chce od mopsu, poza tym oni najpierw robia wywiad, od razu nie dostaje sie kasy.a mi trzeba po prostu teraz opalu, nic wiecej.to z anonsami dobra mysl, zaraz zobacze, dzieki:)

Gość marcheweczka...
Powinno ci przyslugiwac pol tony wegla wlasnie pytalam sasiadki bo ona tam pracuje oczywiscie jesli dochod ci nie przekracza jakis jeśli sie postarasz i powiesz jaka sytuacja dostaniesz to w gora 2 dni

Gość ESTMERE
sluchaj, ja mam kominek w mieskzaniu na drewno.i wiem, ze nic mi nie przysluguje bo mam nieuregulowana sytuacke z ojcem dziecka ehhh dluga skomplikowana historia.tak czy owak mops odpada. a w anonsach poki co tylko gruz oddaja:/

Gość ESTMERE
w dwa dni????hahah kilka lat temu jeszcze w innym mieszkaniu gdzie byly piece kaflowe i sytuacja byla inna dostalam tone wegla, ale od wniosku do zakonczenia sprawy minelo ponad miesiac.

Gość marcheweczka...
Z ta nieuregulowana sytuacja z ojcem dziecka to cie w konia robia to niema nic do rzeczy powiedz im ze on wyjechal do ameryki (bo tylko tam nie można scigac go o alimenty) i nie masz z nim kontaktu. Z nimi trzeba stanowczo gadac i nie po dobroci:)

Gość ESTMERE
marcheweczka, uwierz mi , ze probowalam i rozbilam sie o mur

Gość marcheweczka...
Znam rodzine gdzie kobieta ma 4 dzieci pracuje, ma faceta sa w zwiazku nieformalnym maja w sumie 5tys dochodu a od mopsu dostala 500zl na zaplacenie rachunku, 200zl jednorazowej pomocy i 400na swieta tylko trzeba umiec z nomi gadac dodatkowo wszystko trwalo 7dni

Gość marcheweczka...
Tyle ze ona umie sie klocic o swoje:)

Gość tupet to masz
Marcheweczka weź z nią nie rozmawiaj baba jest bezczelna w dodatku idzie na łatwiznę na neta ją stac jakoś

Gość ESTMERE
dlaczego jestem bezczelna??? przeciez pytam tylko czy ktos nie ma piwnicy zawalonej starociami ktorych chetnie by sie pozbyl:( a neta zaladowalam za 10zl, nie mam stalego lacza nawet

Gość marcheweczka...
Nie tlumacz sie kretynkom skad masz neta i za ile, szkoda sie przejmowac. Szukaj tez w necie ogloszen o meblach itp

Gość ESTMERE
wiesz teraz ktos mi podpowiedzial ze np w biedronce sa takie srewniane skrzyneczki na owoce, p[rzejde sie, moze im niepotrzebne i dadza:)

Gość marcheweczka...
Mozesz spróbować... Chociaz wydaje mi sie ze tam to bardziej pudelka dostaniesz...

Gość ESTMERE
dobre i pudelka

Gość ESTMERE
ja pierdziu przed chwila sasiadka pukala zeby jej 20zl pozyczyc masakra:(

Gość hollydollyweed
ESTMERE Witam pochodze z woj Lubelskiego znam duzo Ludzi w Lublinie jesli pozwolisz zorganizuje akcje zbierania opalu dla Ciebie

Gość hollydollyweed
trzeba sobie pomagac a swoim to zawsze swoim:) Lubelszczyzna jest bardzo charakterystycznym regionem mamy swoj dialekt Ludzie z Lubelszczyzny sa bardziej nastawieni na relacje spoleczne z tego co zauwazylam :)

Gość ESTMERE
holly - ze swoijej strony odwdziecze sie jak umiem, sprzataniem, lub korepetycjami z polskiego lub niemieckiego. bede Ci ogromnie wdzieczna za pomoc i zrobie co moge w podziece1o, mam no akwarium na zamiane za pare gratow do spalenia