Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ESTMERE

PALE KSIAZKAMI BO NIE MAM DREWNA:( MOZE KTOS MA DO ODDANIA STARE MEBLE?

Polecane posty

Gość ESTMERE

potrzebuje takich staroci na opal, skonczylo mi sie drewno a poki co nie mam kasy by kupic...sama wychopwuje 4 letnia coreczke, w domu hebel,. ta przekleta zima nie popuszcza...jesli ktos z was ma jakies stare frewniane gratyDO WYRZUCENIA to chetnie odbiore i bede wdzieczna z calego serca!

Gość ESTMERE
dlaczego tak do mnie mowisz?

Gość mamgmda
Do autorki-tyko najpierw sprawdź te książki bo jeszcze się okaże że lepiej byłoby ci je sprzedać do antykwariatu i miałabyś na opał.

Gość ESTMERE
tak, piekna wiosne mamy. p[rzeliczylam sie , w zeszlym toku o tej porze nie mialam juz drewna i nie mialam potrzeby palic:/ a teraz w domu jest okolo 10 stopni, w nocy sporo zimniej, chomik nam hibernowal nawet:( para leci z ust wieczorem:(

Gość ESTMERE
heh, jakbym sobie wyrywala serce palac mopje ukochane przyjaciolki ksiazki....ale dziecko i jego zdrowie sa wazniejsze. u nas w antykwariacie daja grosze za ksiazki, kiedys w wakacje pojechalam z wielka paka okolo 30 ksiazek i pan zaproponowal mi 15 zl....zenada, tylko sie andzwigalam z powrotem

Gość Bizzbeatz
Autorko a skąd jesteś? Może doprecyzuj to bo nikt nie bedzie posyłał ci starej komody z Wrocławia dajmy na to do Bydgoszczy.

Gość ESTMERE
chodzi mi o kogos z lublina , wydaje mi sie ze napisalam, jesli nie to, przepraszam

Gość Ta niepewna
Do lasu zapierdalaj a nie

Gość daleko mieszkasz
Bo ja mam duzo rzeczy ktore moglabys spalic ale dzieli nas ponad 400 km :( bylas w mopsie? Moze oni Ci pomoga? Nie masz rodziny u ktorej moglabys na jakis czas pomieszkac ?

Gość ESTMERE
mops odpada, probowalam. rodzice mieszkaja daleko, wyjechac nie moge, mam tu prace

Gość daleko mieszkasz
To sprobuj dac ogloszenie na jakims portalu lokalnym,nie masz nic cennego co ew. Moglabys sprzedac ? Na tartak mozesz sie przejsc i popytac czy np nie mozesz dac czegos pod zastaw albo spisac umowe,ze np zaplacisz za 2-3 miesiace...wszedzie pracuja ludzie,mozna sie dogadac a skoro zyjesz tak jak piszesz to wspolczuje Ci bardzo :c

Gość ESTMERE
z cennych rzeczy mam tylko laptopa ale to raczej odpada...nic, bede szukala ogloszen moze ktos ma jakies krzesla do wyrzucenia czy deski stare.zreszta podobno juz po 10 ma byc cieplo

Gość ja slyszalam
Ze do konca kwietnia ma byc zimno... ja na twoim miejscu poprosilabym rodzine o wsparcie chociazby finansowe.nie wierze,ze ci nie pomoga...

Gość ESTMERE
nie moge juz o nic wiecej ich prosic, ostatnio na sweita dali mi caly bagaznik drewna porabengo, sami cienko stoja z kasa, rodzice sa na emeryturze. cos wykombinuje, dam ogloszeni moze ktos sie zglosi z niepotrzebnymi gratami

Gość wiesz cozrob??
Idz na cpn,kup do karnistra 2 l benzyny najzwyklejszej,idz na pole nazbieraj patykow takichgrubszych wsadz to do pieca,polej troche benzyna i podpal. Wiesz jak sie bedzie palic o hoho

Gość ESTMERE
a nie podtruje dziecka?nie wiem czy w kominku mozna palic benzyna:/

Gość ESTMERE
dam ogloszenia na anonsach i tablicy itp. ale tu w okolicy nie ma zadnej budowy teraz, jeszcze seson sie nie zaczal, zimno, snieg:(

Gość ESTMERE
mam jeszcze dwie paczki z obi na brykietu na tzw czarna godzine jak juz nie bede miala zuopelnie czym palic, an ksiazek, anik kartonow, ani nic

Gość wiesz cozrob??
Aha to do kominka ;/ moze lepie nie ryzykowac bo a noz sie cos tam wydzieli albo kominek rozp...;// pochodz po sklepach,popytaj czy nie maja do wyrzucenia polamanych palet,o pudelka popytaj