Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytam,bo nie wiem

Kto pomoze !!!! problem z dekoderem

Polecane posty

Gość Pytam,bo nie wiem

Mam cyfrowy polsat juz od ponad 5 lat dekoder juz jest stary dziala tylko na pilot stary mode4l samsunga.ale juz nie to nie wazne chodzi o to,ze przestal dzialac najpierw pokazywal sie inf.ze nie ma sygnalu potem calkiem sie wylaczyl i juz nie chcial wlaczyc.Sprawdzalam go u kolezanki tam podlaczylam i tez nie dziala po prostu umarl :(i problem jest w tym,ze ja mieszkam w szkocji i nie mam teraz mozliwsoci pojechac z nim do PL myslalam,ze moze upowaznie mame i mi z nim pojdzie do serwisu,ale musialambym wyslac dekoder do PL potem czekac az naprawia i czekac az mama mi wysle a to jest czas nie zalatwi tego przeciez w dwa dni.I teraz moje pytanie czy moge po prostu kupic jakies inny dekoder i tak,zeby dzialal.Polsat pewnie da mi dekoder za free lub za grosze ,bo mam dlugo umowe i bede na pewno przedluzac,ale wolalabym nie bawic sie w wysylanie i czekanie czy moge kupic inny dekoder ?

Gość okno umyłem
kurcze, spróbuj go wyłączyć i włączyć kilka razy

Gość Pytam,bo nie wiem
juz probowalam ostatecznie poprosze dzis chlopaka o odkrecenie go chociaz wtedy pewnie beda sie w polsacie pluc nie wiem juz co robic

Gość okno umyłem
ja co prawda mam dekoder upc ale też mi się co jakiś czas dziad zawiesza i ich pracownik mi poradził żeby odłączyć z tyłu wszystkie kable i ponownie podłączyć

Gość fyhuuuuu
mi wymienili dekoder bo moj non stop sie zawieszal

sa dekodery ktore odbieraja karty czy polsatu czy cyfry i nie jest to dekoder firmowy z tych telewizji ale nie mam pojecia jak on sie nazywa musisz poszukac w necie :) i jak znajdziesz to sprawdz czy bedzie napewno czytal ci karte polsatu.