Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elayne

Czy przerwać kurs?

Polecane posty

Gość elayne

Pisalam to także na innym forum ale zależy mi na wielu odpowiedziach. Do rzeczy: jestem w trakcie kursu prawka, dokupiłam kolejne godziny bo w tym OSK trzeba zdać egzamin wewnętrzny praktyczny, a mi to nie wychodziło. Kilka dni temu właśnie próbowałam zdać jeszcze raz - nie wyszło mi. Nie dość, że zjadł mnie stres (nogi mi się tak trzęsły jakbym tańczyła...) no to przyznam szczerze, że moje umiejętności też nie były powalające. No i mój instruktor stwierdził, że nie powinnam jeździć samochodem, że jestem zagrożeniem dla innych i że się do niczego nie nadaję Szczerze mówiąc te słowa mnie nie zbulwersowały, bo od początku mi słabo szło. Miałam wiele kryzysów, chciałam kończyć kurs, jednak rodzina i znajomi namawiali mnie żebym walczyła. Z tego wszystkiego rodzi się pytanie - jak wy, osoby postronne to oceniacie? Skoro czuję że jestem kierowcą do dupy, to warto to ciągnąć? Coś czuję że moje przyjaciółki mówią mi "dasz radę! trzymam kciuki!" tylko po to, żeby mnie pocieszyć a nie dlatego, że naprawdę tak myślą... Z kolei rodzice uważają że jak przerwę to zmarnuję wydane dotychczas pieniądze - a czy wydanie kolejnego tysiąca na dodatkowe godziny i niezdane egzaminy nie będzie większym marnotrawstwem? Nawet zaoferowałam, że oddam pieniądze ze swoich oszczędności, ale zagrozili mi, że będę żyć o chlebie i wodzie Do tego mama mówi, że moje tragiczne jeżdżenie wynika z faktu, że się nie koncentruję i jestem leniwa. Ja naprawdę się staram, ale najwidoczniej żaden ze mnie kierowca. Proszę o rady

Gość elayne
nikt nie poradzi?