Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nimmkalemon

Kupiłam Nimplette Avent

Polecane posty

Gość Nimmkalemon

j.w i jestem ciekawa czy efekt jaki uzyskam będzie trwały. Jeżeli są tu dziewczyny które mogłyby się wypowiedzieć byłabym wdzięczna. Pierwsze dziecko karmiłam przez silokonowe nasadki ale to była mordęga bo się zssuwały a dwa, mała nie przybierała na wadze jak trzeba bo jak uznał lekarz przez nasadki ciężej jej ssać noi też troszkę leniwe niemowle mi się trafiło. Zakupiłam niplettki i stosuję już drugi tydzień gdzie muszę powiedzieć że póki co działają, czyli brodawki są wyciągnięte porządnie i jeszcze po ściągnięciu niplettek efekt ten utrzymuje się długo ale w końcu znika. Jak tylko podrażnię brodawki to wyraźnie widać że rosną jak trzeba ale czy po trzech tygodniach i zaprzestaniu uzywania niplette efekt będzie stały? Bardzo mnie to ciekawi. Jesteśmy na etapie pracy nad ciążą i chciałabym jak najszybciej zakończyć stosowanie nasadek bo nie chcę ich uzywać w ciąży pomimo że nie ma przeciwskazań w pierwszej połowie.

Gość Teoretycznie efekt jest
stały ale moja znajoma która je stosowała i zaprzestała w 12 tygodni ciąży mówiła że trochę się po porodzie oduczyły jej brodawki jednak wystawały dzięki niplettkom na tyle że mały sam nauczył się łapać i przy nim wyciągnęły się na amen.