Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Evelynnka23

Zaprosić mojego faceta na imprezę rodzinną?

Polecane posty

Gość Evelynnka23

Spotykam się od 3 lat z facetem, raczej poważniejszy związek. Moi rodzice planuja zrobić imprezę rodzinną- osiemnastke dla rodziny mojej siostry i imieniny mamy, takie dosc duze przyjecie, w lokalu. Nie wiem czy powinnam wziac mojego chlopaka na to- on szczerze powiedziawszy nie bardzo chce. Z moimi rodzicami się poznał już dawno, z siostrą też na zasadzie: dzień dobry, ładna pogoda, potem idziemy do mnie, potem jak wychodzi: do widzenia i tyle. Oczywiście na 18 siostry dla "młodych" idziemy razem.

Gość Evelynnka23
Nikt się nie wypowie? :o

Gość ty sie jeszcze zastanawiasz ?
chyba nie uważasz tego związku za poważnego skoro się zastanawiasz czy zabrac chłopaka

Gość Evelynnka23
Bo moja siostra robi jakby dwie imprezy- za tydzień jest taka "nieoficjalna" na którą idą młodzi, a za tydzień jest taka rodzinna. I nie wiem czy brać mojego faceta na tą drugą, bo w sumie zaręczeni nie jesteśmy, ja na "rodzinnej 18" jego kuzyna też nie byłam, tylko na tej dla znajomych.

Gość Evelynnka23
Albo inaczej: czy mój chłopak może się wymigać? Moi rodzice nie mają nic przeciwko żeby go nie było, chodzi o dalszą rodzinę... ludzie, no, wypowiedzcie się...

Jesteście razem trzy lata i się zastanawiasz? Po co Ci ten facet w ogóle? :) Ja z moim jestem niecały rok i jestem zapraszana z nim na imprezy rodzinne, do niego też mówią, że ma przyjść ze mną

Gość Evelynnka23
hmm myślałam, że tylko na wesela trzeba mieć parę. No cóż, mówi się trudno.

Gość Szopen
Jesteś dziwna, albo masz faceta albo się go wstydzisz. Moja była z którą chodziłem rok latała sama na imprezy rodzinne i z nikim mnie nigdy nie zapoznała, tak jakbym kradł i mordował.