Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___martka

Mój facet chyba źle traktuje moją corke

Polecane posty

Gość ___martka

jestem strasznie zdenerwowana i skołowna i nie wiem co już myśleć. Wrócilam dziś z pracy i rozglądam się za córcią, bo on miał odebrać z przedszkola. On mowi, że dziecko jest w kuchni. Ja zaglądam i wołam i uslyszalam ruch w szafce pod zlewem, zaglądam a mała tam siedzi. W pierwszej chwili myślała, że bawili sie w chowanego czy coś i nawet zaczęlam się śmiać jak dobrze się schowała, ale patrząc na nią zauważyłm, że płakała i jak zapytałam co się stało, to łzy jej poleciały i powiedziała, że wujek kazal jej tam siedzieć. Co mam zrobić? jeszcze z nim nie rozmawiałam? czy moge wierzyć dziecku. Jestem wstrząśnieta, nie wiem jak się zachować, pomóżcie

Gość fsssssssssss
albo rypanie z gachem albo dziecko - wybór należy do ciebie

Gość biala_mama_numer_6
wierzyc dziecku?a co ty myslisz ze ona by sobie ta cala scenke ze lzami zagrala?zmyslila?ogarnij sie nawet jesli byla niegrzeczna, on nie ma prawa dziecka do lez doprowadzac, do tego malego przedszkolaka!!! co masz zobic....zapytac go co sie stalo, odnosnie tej calej sytuacji, popytac coreczki odnosnie wujka czuje ze masz slaby kontakt z dzieckiem, ja bm odrazu wiedziala czy cos jest nie tak, maly by mi wszystko wyszczekal, albo ja bym sie jego wypytala.

Gość ___martka
fsssssssssss może tak trochę grzeczniej to moja sprawa, czy się rypie czy nie a potrzeby swoje też mam

Gość gacha na zbitą mordę
bym wywaliła

Gość bnmbmbnb
prowo albo matka kretynka :-0

to się rypaj, ale przedtem oddaj dziecko do rodziny, która zapewni jej miłość i bezpieczeństwo

Gość fsssssssssss
jak zwykle potrzeby (swędzenie w kroku) ważniejsze od dziecka

Gość Patt12
potrzeby potrzebami ale wydaje mi sie ze dziecko chyba jest wazniejsze, jak nie masz czym sie rypac to sobie dildo kup kobieto. Zastanow sie kto jest dla CIebie wazniejszy facet czy dziecko.

Gość ___martka
gacha na zbitą mordę bym wywaliła niby dlaczego? na jakiej niby podstawie? Raz się cos takiego przydarzyło a wiem też, że córcia ma bujną wyobraźnie i czasem sobie różnosci wymyśla, to może i teraz przesadza, bo lubi czasem być taka mała pokrzywdzona szczególnie jak chce coś uzyskać. A facet jest dla niej dobry, kupuje słodycze i owoce a czasem i zabawkę jakąś

Gość fsssssssssss
i jeszcze ten "wujek" - jaki on dla małej wujek? - chyba że rypiesz się z bratem twojego byłego - wtedy tak!

Gość fsssssssssss
"A facet jest dla niej dobry, kupuje słodycze i owoce a czasem i zabawkę jakąś" no, jeżeli "dobroć" mierzy się ilością kupionych cukierków...

Gość ___martka
ważne jest dziecko, ale i facet ważny samotnej kobiecie z dzieckiem jest bardzo cięzko w tych czasach, Nie ma żadnego oparcia i nie chodzi tylko o finanse.

Gość tencozaraz
a dużego ma penisa?

Gość fsssssssssss
chyba w ogóle jest po to, żeby kupował - a w nagrodę dostanie krok

Gdyby Twoja córka z Twoim partnerem miała dobre relacje nie płakałaby w szafce -pod zlewem. To ma być kara dla przedszkolaka? Ocknij się kobieto, Twój konkubent to nie materiał do związku

Gość fsssssssssss
""samotnej kobiecie z dzieckiem jest bardzo cięzko w tych czasach, Nie ma żadnego oparcia i nie chodzi tylko o finanse."' ha ha ha ha ha ha ha! śmieszne, a jednocześnie straszne - tyłkiem za chleb płacić

Gość Patt12
ciekawe co zrobisz jak zacznie dobierac sie do malej pozniej, pewnie tez bedzie ok bo kupuje slodycze, owoce i zabawki ;]

Gość ___martka
co za bzdury ktoś tu pisze. Po jednostkowym marudzeniu córki już mam miec przekonanie, że to nie jest facet do związku? Widzę co się dzieje w rodzinach i żeby każdy był taki do związku jak mój. A dla córki jest wyjątkowo dobry i pobłazliwy. Nigdy nie widziałam, żeby dal jej klapsa czy coś, czasem tylko krzyknie jak mała przedobrzy i to wszystko

Gość ulissssssa
martka ty chcesz porady, czy tylko tak piszesz? bo inni ci doradzają ale ty nie chcesz słuchac

Gość ___martka
ha ha ha, tyłkiem za chleb, a to dobre ! :D

Gość ___martka
nikt mi tu nic sensownego na razie nie doradził, tylko jak zwykle ujadanie kundelków, żeby pognebić osobe

Gość To porozmawiaj w koncu z ...
facetem co sie stalo ? Dlaczego to takie trudne?

Gość tencozarazwypijewódę
pić czy nie pić ?

szkoda dla Ciebie klawiatury

Gość ___martka
właśnie go przyłapałam jak trzymał córeczce rękę w majtkach, to dobrze bo bałam się, że ją krzywdzi, a on ją jednak kocha.

Gość hhhela
aleś ty lubiąca bardziej cipe niż córke

Gość Idz dziecko spac
...

Gość _martka
A może byście zrozumieli że samotna matka ma swoje potrzeby i czasem lubie jak mój silny alfons zasadzi mi bolca w cipsko,ale jeśli gówniara mówi prawdę to co troche posiedzi pod zlewem a mamusia w tym czasie sie z wujkiem poprzytula.