Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___martka

Mój facet chyba źle traktuje moją corke

Polecane posty

Gość _martka
Dzieciak nie jest w życiu najważniejszy ja też chce żeby ktoś mnie czasem przetrzebił grubym kutasem a córka ma co żreć i gdzie spać to niech sie cieszy.

Gość ___martka
podszywom dziękuję

Gość goglaserka
Lykacie te prowo jak bocian zabe :D oj ludzie ludzie. Po jednym zdaniu można wywnioskować ze jaja se robi :)

Gość A może to jest po prostu
Takiego "wujka" NATYCHMIAST usunęłabym z domu na zbitą twarz.Dziecko nie byłoby zdolne kłamać, chować się w szafce pod zlewem i płakać na zawołanie! To przykre że nie wierzysz dziecku.Co z ciebie za matka???!!! Skoro facet jest ważniejszy od dziecka radzę oddać dziecko do adopcji. Miłość do dziecka nie polega na kupowaniu słodyczy,ale na otoczeniu miłością.

Gość gość
Jak skończyła się ta historia ??

Gość gość
Ja bym najpierw porozmawiała z córką co zrobiła, czy to prawda że kazał jej tam siedzieć, jeśli by potwierdziła przy niej bym rozmawiała z nim, by poznać jego wersję. Wtedy bym zdecydowała czy on zostaje, czy odchodzi, ewentualnie czy za kłamstwo (jeśli by kłamała) należy się kara i jaka

Gość gość
Temat stary, ale ja strasznie współczuje dzieciom które na sile potem musza mieszkać z jakimś wujkiem. Raz jak stałam ma przystanku, to widziałam taka pare, młoda dziewczyna ze śliczna dziewczynka koło 5 lat, jakieś facet jej, dla tej dziewczynki był wujkiem, wiec pewnie nowy gach. On wyszedł przed chwila z więzienia i opowiadał jakie tam jedzenie było niedobre, pił piwo na tym przystanku i bredził ze nie ma Boga tylko Jahwe i inne takie do tej dziewczynki. Ona tańczyła i sobie podśpiewywała, z ten do niej zeby się zamknęła, bo jej zaklei usta taśma, jak to robił ze swoim synkiem. Wsiedli zaraz do autobusu, ale zebyscie widzieli miny ludzi na tym przystanku, bo stało kilka osob