Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boyfriend

przyjaciel mnie olewa

Polecane posty

Gość boyfriend

znam sie z nim od dziecka a mamy teraz 19 lat, cały czas sie spotykaliśmy z innymi i było ok . Co jakiś czas on pisał do mnie na fb albo sms żeby pogadać albo umówić sie na jakies piwko cmzy coś . Ostatnio przyjechał jego były kolega z klasy - jakies 2 tyg temu i nagle nasz kontak cłkowicie sie urwał . On wogóle nie odzywa.. tak jakbym nie istniał . teraz najważniejszy jest ten drugi i z nim teraz siedzi całymi dniami . Jak mam sie w takiej sytuacji zachować ?

Gość wujo
Widocznie nie był twoim przyjacielem a tylko zwykłym kumplem. Nie szanuje przyjaźni, nawet nie podszedł do tego poważnie, odstawił ciebie na bok zastępując kimś innym. No co masz zrobić? Na pewno nie płakać w poduchę, bo nie warto, weź się w garść i olej to. Nawet nie próbuj się obwiniać, bo z tego co tu napisałeś to niczym nie zawiniłeś. Polecam byś w jakiś sposób spróbował się skontaktować i wyjaśnić zaistniałą sytuację. odsyłam ciebie na tego bloga, jest tam temat o przyjaźni, może nieco Tobie pomoże. http://sev7ensins.blogspot.com/