Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość affggtj

Moje przemyślenia po poznaniu kilkunastu dziewczyn z serwisów społecznościowych

Polecane posty

Gość affggtj

Dlaczego dziewczyny na portalach typu Badoo, Fotka, Nasza Klasa, Facebook, Sympatia to takie chamskie prymitywne laleczki ? Jeszcze nie zdarzyło mi się żeby poznać tam jakąś fajną inteligentną normalną dziewczynę z którą można normalnie porozmawiać. Wystarczy że napiszesz do takiej to od razu jesteś zboczeńcem, ruchaczem albo desperatem bo przecież piszesz do niej więc tak musi być. Do tego raz zdarzyło mi się że dziewczyna odpisała do mnie normalnie i pisaliśmy przez dwa dni fajnie na poziomie a później wchodzę a tam wiadomość od niej że ona żartowała bo robiła sobie ze mnie tylko jaja bo ona nie szuka nikogo w necie i nie mam u niej szans :D No po prostu nie wiem czy śmiać się czy płakać. Odnoszę wrażenie że dzisiejsze młode dziewczyny to istne zło i dno moralne, poza czasem fajną urodą nie mają nic do zaoferowania, tylko wulgarne głupie odzywki i uważanie siebie za pępek świata.

Gość Lopiihhjk
Przerzuć się na facetów, są fajniejsi i ich uroda nie przemija po zmyciu makijażu, bo go nie noszą.

Gość Patt12
nie rob z kazdej dziewczyny takiej osoby..... ;| swojego chlopaka poznalam na portalu spolecznosciowym.. Poznalismy sie i jakos jestesmy razem :)

Gość affggtj
mam 42 lata i szukam młodej seksi dziewczyny, jestem po rozwodzie