Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alone?

czy mogę wypłacić pieniądze z telefonu lub coś za nie kupić jakoś przez telefon?

Polecane posty

Gość alone?

Orange, mam na koncie 120zł, ważne przez 30 dni i nie mam do kogo dzwonić nawet tego nie lubię, smsów pisać nie będę. Co mogę zrobić z tymi pieniędzmi ?? :)

Gość a jjaaaaaa
Możesz wykorzystać jako smsy do wróżki :-D Doladowanie konta na stronach z filmami .

Gość alone?
hmm.. z radiem dobry pomysł :D a internet mam nielimitowany XD

Gość Lusia018
A ja polecam zapisanie się do serwisu, w którym zarabia się grosze za klikanie w reklamy (plus inne opcje, za które się dostaje punkty i pieniądze - np. pobieranie małych plików, pisanie komentarzy, konkursy, zarobek za ustawienie strony startowej oraz połączenie z gg i f, oraz inne). Można tutaj spieniężyć zalegające pieniądze na komórce przez kupienie reklamy (np. tzw. "promowanie PTP") - kupujesz przez sms np. 1000 wejść innych użytkowników na swój link - za każde takie wejście dostajesz kredytkę, a póżniej uzbierane kredytki wymieniasz na pieniądze. Są to szybkie sposoby - dziennie możesz uzyskać do 400 klików innych użytkowników. Oczywiście pieniądze możesz wypłacać na swoje konto bankowe gdy uzbierasz minimum 10zł, oraz serwis automatycznie pobiera podatek 20% od uzbieranej kwoty, ale to się opłaca lepiej, niż wydawanie pieniędzy na jakieś wróżki czy konkursy. Poza tym możesz codziennie sobie zaglądać na stronę, i klikać w reklamy - co dodatkowo stanowi zarobek. Rejestrując się nie trzeba podawać żadnych innych danych, oprócz imienia i nazwiska, no i nr. konta bankowego - choć jest także możliwość zlecania wypłat na PayPal. Polecam - sama się zarejestrowałam z powodu chęci odzyskania choć niecałej sumy pieniędzy z komórki, i trwam tam do dziś zarabiając pieniądze przez poświęcenie wolnych chwil na klikanie. sejfik.com/pages/index.php?refid=lusia018