Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pantarheiwszystkoplynie

GDYBYŚCIE MOGŁY COŚ ZMIENIĆ W ŻYCIU, COFNĄĆ SIĘ O PARĘ

Polecane posty

Gość blondynka_rozmawia
wszystko

Gość onaaaaaaaaaaeaaa
opiszcie bardziej szczegółowo!!!

Gość a' priori
Byłoby parę rzeczy. Myślę, że wybrałabym inny kierunek studiów, ale to nie byłoby moim priorytetem. Zmiany dotyczyłyby głównie mojej życiowej miłości. Nie traciłabym czasu na kłótnie, fochy, parę rozmów przeprowadziłabym inaczej... No i z 'przyjaciółką' inaczej bym rozegrała parę rozmów. Ale mnie zdołowały te wspomnienia..

Gość ojejajajaja
też rzemiosło:) w sumie.

Gość sheheresada
Niczego bym nie zmieniala, wszystko z zyciu wyszlo mi na dobre, nawet trud, rozczarowanie i cierpienie. Tak jak Edith Piaf - niczego nie zaluje.

Gość kaskada24
W pore odsunelabym się od tych fałszywych ludzi, ktorych uznawałam za przyjaciół (konkretnie 2 osoby) dzieki czemu uniknelabym kilku nieprzyjemnych sytuacji... A poza tym niczego innego bym nie zmieniła, jestem szczęśliwa :)

Gość staram sie byc szczesliwa....
ale są też rzeczy, których nie żałuje i za nic w swiecie bym nie cofnela: -moj pierwszy seks z facetem na 3 randce bo spedzilam z nim kolejne kilka lat i doswiadczylam milosci -ludzie których poznałam -szaleństwa i imprezy ktore przezylam (choc moglo byc wiecej) -w wieku 24 lat wiem, ze pomimo wszystko "zycie cudem jest"