Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita4444

Którego wybrać? pomóżcie!!!!!

Polecane posty

Gość nikita4444

mam pewien dylemat. nie wiem którego faceta mam wybrać. karola znam od 2 lat. kiedyś był moim partnerem ale z własnej inicjatywy zerwał. potem straciłam na jakimś czas z nim kontakt. później jednak znów pojawił się w moim życiu, znów rozkochał i zostawił. potem poznałam w pracy jakuba. jest miły, uczynny, uczciwy i kochany. zakochałam się z wzajemnością. jesteśmy parą. odkąd karol się dowiedział że chodzę z kubą znów próbuje mnie oczarować, mówi że zrozuimał że mnie kocha, że chce ze mną wziąć ślub i założyć rodzinę, troszczy się o mnie i wgl. tylko że ja mu nie wierzę i boję się że zrobię głupotę i rzucę kubę. karol zmienia zdanie i za bardzo nie można mu wierzyć, ale ten jego urok osobisty.. co mam zrobić? poradźcie!

Gość smutnaa_26
masz fajnego faceta to po co pozwalasz tamtemu zeby ci mieszal w zyciu? jak jest ci dobze to splaw tamtego raz a porzadnie i tyle! sama sobie problemy stwarzasz. Raz juz cie olal a ty sie zastanawiasz czy nie wrocic i slub brac, chore..

Gość nikita4444
to nie takie proste bo karol przez to że go olewam wrócił do picia a ja nie chce żeby sobie rujnował życie przeze mnie.. ale kocham kubę i nie chce być z tym karolem na siłe...