Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola,23

Kiedy dać sobie spokój z "przyjaciółką"?

Polecane posty

Gość karola,23

od jakiegoś czasu nie odpisuje na moje smsy, wiem, że często nie ma kasy na koncie ale na fejsie też nie odpisuje....z jednej strony myśle, że powinnam dopuścić z drugiej wiem, że jest w ciężkiej sytuacji teraz, Ma małe dziecko, rozwodzi się i pracuje... jestem chyba jedyną osobą ze znajomych z która od czasu do czasu się spotyka. Mieszka blisko mnie, ale nie chce sie narzucać i przychodzić bez zapowiedzi, a dzis n pisalam smsa i pytalam czy moge przyjsc... co byscie zrobiły na moim miejscu?

Gość Hania wwwww
nie narzucaj się ! Nikt tego nie lubi. Wręcz źle to wygląda

Gość Hania wwwww
Odpuściłabym, nie pchała na siłę

sranie w banie.....nie narzucaj...ale nei zostawiaj...jest w chooolernie ciezkiej sutuacji....nie zostawiaj jej...daj jej czas...i daj ej do zrozumienia ze moze na coebie kliczyc...badz jej wsparciem....nie oceniaj.

Gość karola,23
pomoze ktos jeszcze...?

Gość ksiezyc w pelni ....
Powiem tak: mam koleżankę , która zachowuje się identycznie, mogłabym odpuścić ale ... okazało się ze dziewczyna potrzebuje pomocy tylko nie umie o nią poprosić, ze każdy telefon wywołuje u niej atak paniki. Ale to moja koleżanka, jak jest z Twoją, nie wiem. Napisz jej smsa , ze jesteś przy niej, ze może na Ciebie liczyć i jak będzie gotowa to żeby odezwała się do Ciebie. A Ty kontrolnie co jakiś czas zadzwoń lub wyslij smsa i tak zostaw. Przyjdzie czas to sama się odezwie a jak nie...

Gość Leo -nid Gips
kiedy zaczniesz prenumerować 'fakty i mity" albo "gazete wybiórczą"