Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuchnieta

7 tyg po porodze wciaz opuchnieta

Polecane posty

Gość opuchnieta

witam mam pytanie , czy to normalne ze po porodzie 7 tyg dalej moje stopy sa opuchniete??? nie tak jak zaraz po porodzie ale wciaz sa obrzeki bolesne , stopy , kostki i noga nad kostkami ;( mowili mi ze do 6 tyg powinno wrocic do normy ale juz tydzien po i dalej ...;/

Gość opuchnieta
nikt nie mial takiego problemu?????

Gość opuchnieta
ponawiam moje pytanie odniscie spuchnietych kostek lydek i stop??? czy to normalne czy jednak juz za długo to trwa i powinnam isc z tym do lekarza ????(dodam ze jestem zagranica i dostep nie jest taki latwy , znaczy latwy jest tylko drogi) bo gdybym byla w Polsce nie zadawalabym pytan tylko poszla do lekarza

Gość Wielka opuchnięta stopa stopa
Mieszkasz za granicą a szkoda Ci kasy na lekarza? Musisz iść do niego po prostu, połóg się skończył, więc opuchlizna powinna zejść. Zapewne lekarz zleci badania.

Gość opuchnieta
to ze ktos mieszka za granica nie znaczy ze ma kasy jak lodu ;) u nas to sie nie sprawdzilo, bo z praca nie bardzo ale jade do Polski za miesiac dlatego pytam , bo nie wiedzialam czy to normalne i nie ma co panikowac i w polsce sobie zrobie badania ale jak piszecie ,z e to nie normalne to trzeba sie wybrac i sprawdzic

Gość zxzx
Byłam w pierwszej ciąży potwornie opuchnieta do tego miałam wysokie ciśnienie więc lekarz obawiał się zatrucia ciążowego. Na szczęście tego nie było. Gdy urodziłam to w ciągu tygodnia opuchlizna zeszła w całości a ja straciłam na wadze to co przybyło w ciąży./ Musisz sprawdzić czy z nerkami jest wszystko ok. 7tyg. to za długo.

Gość Sprawdź w badaniu
krwii D-dimery.ja miałam za wysokie i byłam opuchnieta.wysokie mogą świadczyć o zakrzepicy