Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocean fallls

Kobiety kłamią na portalach randkowych i zawyżają swój wzrost

Polecane posty

Gość ocean fallls

Kazdy facet chce wysoką z długimi nogami. Spotkanie? I zamiast 172 ma 160... Waga? Prawie kazda ściemnia

Gość makijaż__permanentny
a co robią chłoptasie na portalach randkowych? :classic_cool:

wiele ludzi tam kłamie niezależnie od płci, wiec lepiej sobie darować ;) real jest najlepszy do poznania kogoś fajnego

Gość ocean fallls
a jesli ja szukam kogos o okreslonym wygladzie ? Tylko internet zostaje. W realu niewiadomo czy wolna, na zagadywanie szkoda mi czasu

Gość Paulinka199000
Ja mam 1.74 i mam kompleks,że jestem za wysoka... :(

Gość Tam nie wszytskoie są wolne
moja ex miała konto na s.pl parę miechów, robiła se jaja, lubiła dostawać komplementy, sam nie raz z jej konta głupoty pisałem do kolesi, dziewczyna z którą się obecnie spotykam też tam ma konto i nie po to żeby się z kimś umawiać więc różnie to bywa.

Gość 177mam
Z mojego punktu widzenia - czyli z wysokości 177 cm - wygląda to niestety tak, że to faceci częściej kłamią :p W swojej "karierze" na portalu internetowym spotkałam się z pięcioma mężczyznami, wszyscy podawali wzrost mocno zawyżony, tylko jeden okazał się faktycznie wyższy ode mnie (przy czym zaznaczone mam wyraźnie w profilu, że szukam kogoś wyższego).

Po co miałybyśmy zawyżać swój wzrost? niektórzy faceci może i marzą o wysokich pięknościach, ale niefajnie jest gdy kobieta jest mała i drobna a facet jest wyższy? to też ma swój urok: wielki człowiek opiekuje się małą kobietką :)

Gość zależy
szukac na portalu miłości to już jakas desperacja,ja szukam tam znajomych albo do flirtu i zawsze podaje 165cm 65kg i nie narzekam że nie mam z kim pisac:)